На Кіровоградщині односельці проводжали труну з убитим на сході бійцем, стоячи на колінах (ФОТО)

  • 14 бер. 2020 21:08
  • 9070
    • Новина На Кіровоградщині односельці проводжали труну з убитим на сході бійцем, стоячи на колінах (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    У селі Володимирівці Петрівського району поховали молодшого сержанта Віктора Солтиса, який загинув під час обстрілу в Донецькій області. Про це повідомляє «Утренний город».

    В останню путь земляка проводжали всім селом. Мешканці зустрічали труну з тілом бійця, стоячи на колінах.

    – Достойно провели у останню дорогу Віктора Солтиса, - розповіла Голова Петрівської районної волонтерської організації "Допоможемо воїнам Петрівщини" Алла Горністова. – Дякую громаді Володимирівки, Петрівщини, Жовтих Вод, бойовим побратимам. Був полковник із Одеси –сектор Північ, військові представники з Києва, Кропивницького, військовий оркестр, військова почесна варта. Організацію поховання достойно організували завдяки сільському голові села Володимирівки Ніні Цапенко, Петрівському районному керівництву, районному військовому комісаріатові. Фінансову допомогу надали також підприємці та керівники сільгосппідприємств та хлопці з його бригади та інші добродії.

    Нагадаємо, молодший сержант Віктор Солтис загинув 10 березня внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в Донецькій області.