Карантин у Кропивницькому: Якими будуть заробітна плата вчителям та дистанційне навчання для дітей

  • 12 бер. 2020 09:23
  • 3496
    • Новина Карантин у Кропивницькому: Якими будуть заробітна плата вчителям та дистанційне навчання для дітей Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 12 березня, у міській раді Кропивницького провели прес-конференцію, на якій розповіли про заробітну плату вчителям, онлайн-навчання для дітей, а також відпрацювання. Про це повідомляє журналістка «Утреннего города».
     
    За словами очільниці Управління освіти Лариси Костенко, у місті загострення захворювань ГРВІ та грипу немає, а зареєстровані випадки коронавірусу теж відсутні. Карантин ввели на упередження. 
     
    Пані Лариса також наголосила, що заробітну плату кожен працівник освітніх закладів отримає середню, відповідно до колективного кодексу та чинного законодавства.
    Педагоги проводитимуть навчання онлайн за допомогою спеціальних платформ. 
     
    — Відпрацювання відбуватиметься за такою схемою: дистанційне навчання, ущільнення, додаткові заняття/консультації тощо. Особливо це стосується одинадцятикласників. Для них фахівці розроблять спеціальні курси та лекції, які можна пройти онлайн, — прокоментувала очільниця управління освіти. 
     
    Нагадаємо, від сьогодні, 12 березня, до 3 квітня у кропивницьких закладах освіти призупинили навчальний процес.
     
    Летиція Курята