Футбольний карткопад: «Інгулець» вилітає з Кубка України

  • 11 бер. 2020 19:01
  • 1674
    • Новина Футбольний карткопад: «Інгулець» вилітає з Кубка України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 11 березня, «Інгулець» (Кіровоградщина) провів матч проти «Миная» в рамках 1/4 Кубка України. Гра пройшла на стадіоні «Минай-Арена» та закінчився з рахунком 1:1 (6:5 по пенальті). Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Зустріч почалася динамічно, й обидві команди мали багато можливостей відкрити рахунок. Але першими, все ж таки, змогли це зробити господарі поля. На 31 хвилині гри Пиняшко отримав м’яч, й подолавши великий відрізок поля, пройшов до штрафної гостей. Не довго думаючи, він потужно пробив у дальній кут, але м’яч потрапив у штангу. Олександр Глагол скористався моментом за пробив з кількох метрів у порожні ворота, 1:0. «Інгулець» намагався зрівняти рахунок у грі, проте до кінця першої половини у них це не вийшло. 
     
    Другий тайм почався за ініціативи гостей, які відразу провели кілька небезпечних атак. А вже на 54 хвилині гри м’яч отримав Денис Балан. Чудовим навісом він переправив м’яч у штрафну суперник на Мішуренка, який ударом у ближню дев’ятку зрівняв рахунок у грі. 
    На 78 хвилині гри Фатєєв «пройшовся» по ногах Оринчака, за що суддя показав йому пряму червону картку, Інгулець у меншості. Проте господарі не змогли скористатися кількісною перевагою до кінця основного часу, а рахунок так і лишився 1:1.
     
    Перший овертайм пройшов за перевагою «Миная». Вони провели кілька небезпечних атак, але завершити їх не було кому. У другому овертаймі на 117 хвилині пряму червону за зрив небезпечної атаки отримав гравець господарів Микитюк. Але рівними команди лишалися недовго. Адже вже за хвилину суддя зі схожої причини вилучив ще одного гостя матчу Павлова, показавши йому другу жовту. Після цього гру продовжили контролювати синьо-білі, але вийти вперед у них так і не вийшло, гра перейшла у серію пенальті.
     
    Серія пенальті почалася більш вдало для гостей поля. Першим ударом промахнувся Карноза. Синьогуб же пробив чітко й вивів свою команду вперед, 0:1. Другими били Микуляк та Коваленко, які вдало реалізували свої удари, 1:2. Третій удар знову завдався невдалим для господарів, Стасюк також пробив вище. Але голкіпер «Миная» Попов дало відбив удар хорвата Бартуловича, 1:2. Четвертим ударом Нурієв вдало пробив, зрівнявши рахунок у грі, але Загальський знову виводить команду вперед, 2:3. Кополовець також вдало пробив, знову зрівнявши рахунок, в той час як Попов вдало парував вирішальний удар Квасного, 3:3. Голкіпер не зупинився й пішов бити, й варто зазначити, що зробив це вдало, проте Коробка знову зрівняв рахунок у серії пенальті, 4:4. Наступними ударами Жичиков та Лупашко не змогли вивести свою команди вперед. Балан і Вагін змогли по-черзі реалізуватися, 5:5. Маік також реалізував пенальті й вивів команду вперед. Після цього до м’яча підійшов голкіпер команди з Петрово Богдан Шуст, але обіграти Попова в нього не вийшло. 
     
    Таким чином «Інгулець» закінчує свій виступ у цьогорічному Кубку України. Варто зазначити, що упродовж матчу суддя показав командам 13 жовтих та три червоні картки.
     
    - Хлопці молодці, адже величезну кількість часу догравали у меншості. Дякувати богу, що в грі не працювала система VAR, адже тобі б догравати прийшлося тренерському складу, адже футболістів на полі просто не лишилося б, - жартує головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко у післяматчевому інтерв’ю.
     
    Нік Шендеровський