Кропивницький: Злодії намагалися поцупити шаховий столик зі скверика (ФОТО)

  • 10 бер. 2020 15:11
  • 1093
    • Новина Кропивницький: Злодії намагалися поцупити шаховий столик зі скверика (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому свідома мешканка Кущівки попередила крадіжку шахового столика з Покровського скверу. Про це у ФБ пише депутат міської ради Олександр Шамардін. 
     
    "Просто немає нормальних слів від того, на що здатні деякі люди. Пройшло два з половиною роки від того моменту, коли ми всі спільними зусиллями виконали благоустрій скверу Покровського за кошти Громадського бюджету міста.
     
    Сьогодні небайдужа мешканка вулиці Таврійської, за що їй велике дякую, повідомила до поліції і керівникові спецінспекції Андрію Максюті, а той, у свою чергу, мене про крадіжку шахового столика в сквері. Столик жінка побачила в хащах біля пішохідного переходу поряд з провулком Кримським, коли вела дитину до садочка. Певно, хтось вирішив його приховати до ночі.
     
    Я досі не можу зрозуміти логіку вандалів. Столик дерев’яний і навмисно його робили таким, щоб убезпечити від крадіжок. Лише зверху прикріплена металева пластина, яка донедавна була шаховою дошкою. Прикро, що псують те, на що люди чекали роками і що зробили завдяки голосуванню за проект Громадського бюджету.
     
    Завтра встановимо стіл, тому що встигли забрати його. Дякую усім небайдужим, хто повідомляє про такі випадки, і сподіваюся все ж таки на свідомість людей, щоб таких інцидентів буде поменше. І було б чудово, якби не було взагалі. Додатково звернуся до поліції щодо посиленого патрулювання навколо скверу", - йдеться у повідомленні.