Кропивницький: Куди піти на тижні? (9-15 березня)

  • 7 бер. 2020 09:01
  • 1692
    • Новина Кропивницький: Куди піти на тижні? (9-15 березня) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Початок весни — саме час одягати кольорові пальта чи костюми та впевнено крокувати містом. А які заходи очікують кропивничан з 9 по 15 березня, дивіться у нашій щотижневій афіші. 
     
     
    Коли і де: 10 березня о 19:00 в обласній філармонії
    Про що: Симфонічне шоу. Свій початок бере у 2014 разом з першою програмою «Світові хіти & Depeche Mode». Крім традиційних для оркестру музикантів, у складі колективу грає рок-гурт, епатажні вокалісти та ді-джей! Команда зіграла понад 300 шоу в різних куточках світу і на цьому зупинятися не збирається.
     
     
     
    Обласний український музично-драматичний театр імені Марка Кропивницького 
    Про що: 3 березня відкрився 61-й обласний огляд-конкурс аматорських театральних колективів «Театральна весна Кіровоградщини», в якому візьмуть участь аматори з 31 театрального колективу клубних закладів області. 
    До складу журі входять провідні актори академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Кропивницького та фахівці обласного Центру народної творчості. Очолює журі Інна Дорошенко, артистка драми, провідний майстер сцени театру корифеїв. Деталі у театральній касі. 
     
     
     
    Коли і де: до 29 березня у Міському Палаці Культури імені Компанійця
    Про що: З тваринами можна фотографуватися та погодувати. Виставка відкрита для відвідування щоденно з 10:00 до 20:00. Без перерв та вихідних!
    Дітям до 3-х років безкоштовний вхід
     
     
    Коли і де: 12 березня о 19:00 в обласній філармонії
    Про що: Національна заслужена капела бандуристів України імені Георгія Майбороди представить кропивничанам нову концертну програму. Це найстарший творчий колектив країни. У Кропивницький колектив завітає у рамках гастрольного туру.
     
     
     
    Коли і де: 13 березня о 19:00 в обласному український музично-драматичному театр імені Марка Кропивницького
    Про що:  Lords of the Sound – київський симфонічний оркестр, що за найкоротші строки підкорив своїм професіоналізмом, шармом та харизмою не тільки Україну.
     
    Візитівка вправного колективу, їх відправна точка — музика з кінофільмів. Це — хіти, що не мають терміну придатності; вони вже стали класикою кінематографа: “П’ятий елемент”, “Мулен Руж”, “Термінал”, “Шерлок Холмс”, “Пірати Карибського моря”, “Гра Престолів” тощо. 
     
    За небувало короткий час Лорди Звуку стають одним із найбажаніших колективів та проводять по декілька концертних турів за сезон по містах України та за її межами. Беруть участь у фестивалях, святкуванні днів міста, сумісних проектах з ведучими артистами країни. Завдяки завзяттю музикантів, любові та відданості глядача оркестр підкорює найпрестижніші майданчики країни, зокрема Оперні театри та Національний палац “Україна”. 
     
     
     
    Коли і де: 14 березня об 11:00 в обласному український музично-драматичному театр імені Марка Кропивницького
    Про що: Всі батьки хочуть порадувати своїх маленьких чад цікавими розвагами. Але у розмаїтті заходів можна розгубитись. Безперечно правильним вибором стане улюблениця дітей Попелюшка. Маленькі принцеси в гарних сукнях і статні принци будуть в захватті від інтерактивних розваг у казці. 
     
     
     
    Коли і де: 14 березня о 17:00 у бібліотеці імені Чижевського
    Про що: Показ фільму режисера Паоло Соррентіно "Сільвіо та інші" відкриває деякі сторінки життя скандального Сілвіо Берлусконі. 
    Серджіо Морра (Ріккардо Скамарчіо — "Джон Вік 2") — дуже багатий ділок, який заробив статок далеко не тільки законними шляхами, - бачить на сідниці розпусної подруги зображення обличчя Сильвіо Берлусконі, і його осіняє. Він переїжджає в Рим і купує сусідню зі скандальним прем'єр-міністром віллу, щоб вийти з тим на контакт і реалізувати свої давні політичні амбіції.  Для залучення уваги сусіда він закочує божевільні вечірки і в підсумку цілі домагається.  Берлусконі (Тоні Сервілло) звертає увагу на Серджіо, але, здається, про справи розмовляти з ним не дуже-то хоче. Які вже тут можуть бути справи - адже навколо так багато веселощів...
     
     
     
    Коли і де: 14 березня о 16:00 в обласному український музично-драматичному театр імені Марка Кропивницького 
    Про що: Режисер-постановник - Євген Курман. Атмосфера розкішного бенкету на честь народження іудейського царя Ірода - Антипи. В палаці звучить музика і сміх гостей. Всі збуджені, панують: кохання та ревнощі, хитрощі та заздрість, біль, спогади та сподівання, а ще мрії, дитяча наївність і цікавість. Поступово, за, на перший погляд, звичайними розмовами, з’ясуванням стосунків і розповідями Метрдотеля «виявляється», як світлина, життя та доля головної героїні - Іродіади. Протягом вистави розкриваються цікаві сторінки її долі, все більше відкриваючи для нас цю жінку і її доньку на ім'я Саломея. 
     
     
     
    Коли і де: 14 березня о 19:00 у Fusion Club
    Про що: Гучне реп-тріо знову готове порвати танцпол клубу. Курган feat. Агрегат — це ще той феномен!
     
    — Силяни и селючки, дядьки и тьотки, дами і господа...и малолєточки. В город с багатим історічєским прошлим, приїжаєм ми "Селюки". Читать реп предлагаєм Вам посітить саме странне мєроприятіе в вашой жизні.В свою очередь, ми вам предоставим возможность матюкаться толпой, тикать факи, устроїть слем под "Кровавый кулак" под "Сельску драку". Покричать вместе уходиш ну й п........й. Встаєм із своих кроваток и виходим прям до нас на концерт в "Fusion club " у Кропивницьком.
    Ваш Курган и Агрегат, — так звертається до гостей концерту гурт.
     
     
     
    Коли і де: 15 березня об 11:00 в обласному український музично-драматичному театр імені Марка Кропивницького 
    Про що: Інсценізація заслуженого діяча мистецтв України Євгена Курмана. Захоплива новорічна історія за твором Е. Гофмана. Вистава сповнена повнена магії і прекрасних перевтілень, а неймовірна атмосфера та декорації перенесуть глядачів у чарівний світ. Вистава підходить для перегляду всією родиною. Пригоди Лускунчика, протистояння добра і зла, вишукана музика та професійна гра акторів не залишать вас байдужими.
     
     
     
    Коли і де: 15 березня о 16:00 в обласному український музично-драматичному театр імені Марка Кропивницького 
    Про що: Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театру ім. Т.Г. Шевченка. Історія про парижанина, художника Сержа, який має романтичні стосунки трьома жінками одночасно та хвилюєтся, аби “сужені” не дізналися одна про одну. Але одного разу всі його дами серця зустрілися разом та вирішили помститися спільному коханцю. Експресивна, яскрава вистава з неперевершеною грою акторів, припорошена французьким шармом та гострим гумором.