Поліцейські знайшли у мешканця Кропивницького метамфетамін

  • 5 бер. 2020 12:45
  • 892
    • Новина Поліцейські знайшли у мешканця Кропивницького метамфетамін Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області отримали інформацію про те, що 33-річний місцевий житель незаконно зберігає наркотичні засоби, яка за результатами перевірки знайшла підтвердження.
     
    Наприкінці лютого працівники управління разом зі слідчим Кропивницького відділу поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання особи та вилучили 54 зіп-пакети з психотропною речовиною – метамфетаміном, пристрій для вживання марихуани, а також стільникові телефони, які використовувалися у злочинній діяльності.
     
    За результатами експертиз за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення зазначеної особи до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінальний кодекс України.
    Санкцією статті передбачено покарання – від двох до п’яти років позбавлення волі.
     
    Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління, що розташоване за адресою: м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.
     
    Управління протидії наркозлочинності
    поліції Кіровоградської області