Кіровоградщина: «Олександрія» розгромила «Карпати»

  • 5 бер. 2020 09:40
  • 1105
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» розгромила «Карпати» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора, 4 березня, ФК «Олександрія» провела матч з львівськими «Карпатами». Гра пройшла на стадіоні «Україна» у Львові й закінчилася перемогою гостів з рахунком 0:4. Про це повідомляє журналіст «Утреннего города». 
     
    С перших хвилин гри господарі намагалися нав’язати гру команді з Кіровоградщини. До 20 хвилини гри вони створювали моменти, проте відкрити рахунок у них не вдалося. Проте в олександрійців усе ж таки вийшло вирівняти шанси й почали також проводити небезпечні атаки. Це завершилося тим, що на 37 хвилині суддя поставив доволі суперечливе пенальті у ворота львів’ян. Потужним ударом по центру воріт Третьяков відкрив рахунок у грі. Так закінчився перший тайм.
     
    Друга половина гри розпочалася вже за повної ініціативи команди Шарана, яка змусила господарів грати від захисту. Це призвело до того, що все той же Третьяков ще збільшив перевагу своєї команди до двох голів. Сталося це на 58 хвилині, коли він отримав м’яч у межах штрафної й потужним ударом у дальній кут воріт оформив дубль. 
    На 73 хвилині м’яч навісом перевели у межі штрафного майданчику, де його головою зустрів Сітало. Потужним ударом гравець міг оформити третій для команди гол, але голкіпер вчасно відреагував і відбив його перед собою. Проте олександрієць не розгубився й на добиванні все ж покращив рахунок для «Олександрії», 0:3. 
     
    Після цього голу гості почали грати більш спокійно, чим намагалися скористатися львів’яни. Вони провели кілька небезпечних атак, проте забити їм так і не вдалося. Крапку в змаганні поставив Банада на 89 хвилині він отримав м’яч у штрафній, спокійно розвернувся й пробив у дальній кут, 0:4.
     
    Станом на 21 тур, олександрійці набрали 37 очок, завдяки чому вони посідають 5-те місце у турнірній таблиці УПЛ.
    «Карпати», які займають останню сходинку, подовжили безвиграшну серію в УПЛ до 14 матчів. Востаннє вони перемагали 14 вересня полтавську «Ворсклу».
     
    Нік Шендеровський
     
    ФОТО ТСН