Служба зайнятості запрошує освоїти спеціальність «Плодоовочівник»

  • 4 бер. 2020 13:10
  • 814
    • Новина Служба зайнятості запрошує освоїти спеціальність «Плодоовочівник» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сучасний ринок агропромисловості диктує чіткі правила та висуває конкретні вимоги до своїх працівників. Агропідприємства приділяють особливу увагу практичним компетенціям своїх працівників та вимагають знання усіх тонкощів своєї справи. Слід зазначити, що останнім часом в Україні досить активно розвивається садівництво та ягідництво. Саме тому, конкурентоздатний агроном на ринку праці повинен володіти широким та ґрунтовним спектром знань та навичок в агрономії.
     
    Плодоовочівник – працівник сільського господарства, який займається вирощуванням овочів, плодів, ягід.
     
    Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають бажання змінити професію або здобути нову, мають можливість безкоштовно пройти професійне навчання за професією «Плодоовочівник» на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання стартує 5 березня поточного року і триватиме 3,5 міс.
     
     Умови направлення на навчання:
     
    • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    • повноліття (не менше 18 років);
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості