Кропивницький: «Золотой век» завдає чергового розгрому в Першій лізі

  • 4 бер. 2020 09:37
  • 800
    • Новина Кропивницький: «Золотой век» завдає чергового розгрому в Першій лізі Ранкове місто. Кропивницький
     
    У першому матчі 9-го туру чемпіонату України з баскетболу «Золотой век» на виїзді впевнено перемагає баскетболістів ІНВАСПОРТу-ДОС-ДЮСШ-2 з рахунком 104:48 
     
    Дніпровсько-кропивницьке протистояння можна охрестити битвою фаворита із аутсайдером. Підопічні Андрія Бабенка в нинішньому сезоні впевнено перемагають у кожній грі в Першій лізі, очолюючи Групу 2. Натомість дніпряни замикають турнірну таблицю, маючи у своєму пасиві 16 поразок у 16 матчах.
    2 березня в першому матчі в Дніпрі сенсації не сталося, і команди прогнозовано продовжили свої серії. Кропивничани, у складі яких черговий шанс отримали молоді гравці команди, переконливо здолали господарів.
     
    Незважаючи на те, що стартову чверть дніпряни звели до нічиєї, ще до перерви «золоті» фактично зняли питання щодо переможця в першій зустрічі. У третій чверті господарі спромоглися здивувати кропивничан, мінімально вигравши період – 19:16, але ходу гри це особливим чином не змінило. Хлопці Андрія Бабенка розбили своїх суперників і в заключні десять хвилин ігрового часу, здобувши у підсумку чергову впевнену перемогу для «Золотого Века» – 104:48 (12:12, 44:7, 16:19, 32:10).
    Другою «вікторією» у Дніпрі кропивничани довели власну переможну серію в Першій лізі до 18 матчів! Як і днем раніше, гравці «Інваспорту» протистояли на рівних більш досвідченим «золотим» лише у першій чверті. Втім вже на велику перерву гості пішли за переваги у 9 пунктів.
     
    Остаточну ж інтригу у другій зустрічі підопічні Андрія Бабенка вбили ще у третій десятихвилинці, яку виграли з різницею у 25 очок.
     
    Нік Шендеровський