Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на водіїв

  • 4 бер. 2020 09:03
  • 654
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на водіїв Ранкове місто. Кропивницький
     
    У наш час професія водія є однією з найзатребуваніших. Проте вона не тільки цікава, але й достатньо складна. Для того, щоб стати чудовим водієм, потрібно оволодіти теоретичними та практичними знаннями, а головне – уміти гармонійно їх об'єднувати в процесі роботи, тому служба зайнятості вже не перший рік сприяє навчанню безробітних за цим фахом.
     
    4 березня на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за професією «Водій автотранспортних засобів (категорія В)». Навчання триватиме два місяці.
     
    Опановуючи мистецтво керування автомобілем, слухачі курсів детально вивчають правила дорожнього руху, основи безпеки на дорозі, особливості керування автотранспортом тощо. Поряд з вивченням теоретичних дисциплін проводяться й практичні заняття з інструкторами. 
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості