Футбольна афіша на 3-8 березня: що подивитися ввечері

  • 3 бер. 2020 09:46
  • 1194
    • Новина Футбольна афіша на 3-8 березня: що подивитися ввечері Ранкове місто. Кропивницький
     
    На відміну від минулого тижня, поточний не стане таким же цікавим для футбольних вболівальників. Так як матчі в єврокубках пройдуть тільки наступного тижня, футбольних фанатів не має особливо чим порадувати у четвер та п’ятницю. Проте вихідні навпаки - обіцяють бути гарячими, адже в топових лігах відбудеться відразу кілька передових протистоянь. Окрім того цього тижня пройде відразу два кола УПЛ. А так як цього туру результат у матчах дивував уболівальників, в наступному колі очікується щось цікаве.
     
     
     
    Вівторок:
     
    У вівторок пройде перший матч 21 туру УПЛ. У ньому зустрінуться Динамо та Колос. Фаворитом у цьому протистоянні виступає Динамо. Окрім сильнішого складу, за них також зіграє потреба в реабілітації за поразку проти Дніпра. Після цього, не найкращого матчу для київської команди, вони займають третє місце в турнірній таблиці. Адже біло-синіх випередила Зоря, яка минулого туру розгромила Маріуполь з різницею в чотири м’ячі. 
     
     
     
    Середа:
     
    У середу пройде відразу п’ять матчів в рамках УПЛ. У них Маріуполь зустрінеться з Ворсклою, Зоря зіграє проти Львова, Олімпік проти Десни, Шахтар проти Дніпра-1, а Карпати вийдуть на поле проти Олександрії. 
     
    Маріуполь – Ворскла
    Після принизливої поразки від Зорі Маріуполь також потребує шансу на реабілітацію. Більше того, вони просто мають показувати гарний результат проти аутсайдерів чемпіонату. Проте, одночасно з цим, полтавчани цього кола завдали першої за останні 48 матчів поразки для лідера чемпіонату Шахтаря. І хоч склад гірники випустили далеко не основний, така перемога команди з Полтави варта уваги.
     
    Зоря – Львів 
     
    Зоря нарешті змогла вхопитися за друге місце в турнірній таблиці, обігнавши києвлян на одне очко. Тому зараз їм аж ніяк не можна програвати. Львівяни ж посідають лише 9 місце в таблиці. І хоч у минулій грі вони здивували всіх вболівальників, виборовши нічию на останніх хвилинах гри, «Зоря» очки просто так віддавати не буде. 
     
     
    Олімпік – Десна
     
    Десня, в свою чергу, нарешті відірвалася від Олександрії на два очки й закріпилася на 4 місці. Зараз команда перебуває в непоганій формі. Як вже зазначалося раніше, минулого туру вони просто знищили Маріуполь з рахунком 4:0. За Олімпік же на цей матч не вийде нападник Максим Дегтарєв. І хоч минулу гру проти Зорі вони відіграли доволі непогану, фаворитом у матчі можна вважати Десну.
     
     
    Шахтар – Дніпро 
     
    Хоч донечани й програли минулу гру, фаворитами вони від того не перестають бути. Водночас з цим, Дніпро-1 минулого туру вже показав, як він вміє неочікувано для всіх перемагати фаворита. Тому матч обіцяє бути цікавим. 
     
     
    Карпати – Олександрія
     
    Хоч Олександрія й стоїть вище в таблиці, після зимових зборів вона нічого особливого показати не може. У першому матчі року вона програла Колосу, а в другому втратила очки у спарингу зі Львовом, які тоді грали в меншості. Як команда покаже себе цього разу – незрозуміло. Особливо враховуючи те, що попереду в них дві поспіль гри проти Динамо. У першій вони зіграють в рамках УПЛ, в другій команди зійдуться вже за чотири дні в 1/4 Кубка України. А підготовка до гри з києвлянами потребує інакших зусиль, ніж з більшістю інших суперників у лізі. 
     
    Четвер та п’ятниця цього тижня для футбольних вболівальників видасться нудною й дійсно принципових матчів у жодній з провідних ліг не відбудеться.
     
     
    Субота: 
    Зате в суботу пройде відразу три таких гри. Зокрема, в Ла Лізі Атлетико зустрінеться із Севілією, в Серії А, Атланта зіграє проти Лаціо, а в Бундеслізі пройде борусівське дербі (Борусія Дортмунд проти Борусії  Менхенгладбаха). Окрім того, в цей же день пройде заключний тур УПЛ, після якого турнірна таблиця поділиться на дві шістки. Зокрема, цього тижня в прем’єр лізі зустрінуться такі команди:
     
    Ворскла – Олімпік
    Десна – Зоря
    Олександрія – Динамо
    Львів – Карпати
    Дніпро-1 – Маріуполь
    Колос – Шахтар 
    Атлетико – Севілія
     
    Перший серед дійсно цікавих матчів передових ліг. Різниця між третім та п’ятим місцем усього в два очки. А питання полягає в тому, хто з цих команд зіграє в груповому етапі Ліги Чемпіонів, а хто пройде до Ліги Європи. Тому цей матч принципово важливий для кожної зі сторін. Фаворитом у грі вважають Атлетико. Окрім того, на їхньому боці й статистика особистих зустрічей – 63 проти 52. 
     
     
    Атланта – Лаціо
     
    Попри те, що різниця між командами в 14 очок, ця гра стане центральною в 27 турі Серії А. Після не найвдалішого минулого сезону, який Лаціо завершила на 8 сходинці, цього року вони вирішили все змінити. Як результат, команда займає перше місце в лізі. Що стосується Аталанти, то команда продовжує набирати оберти. Вигравши п’ять останніх ігор в Серії А, останню з них команда закінчила з сенсаційним рахунком 2:7. Окрім того, вони майже гарантували собі поїздку до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, завдяки перемозі над Валенсією з рахунком 1:4. Тому команда може зосередитися на цій грі, аби продовжити свою серію.
     
     
    Борусія Дортмунд - Борусії Менхенгладбаха
     
    Гра за бронзу в Бундеслізі. Фаворитом у грі відразу вирізняється Борусія Дортмунд. Команда останній часом показує чудовий результат. І в них це виходить не без допомоги новачка Холанда. Нападник в останніх 7 матчах вже забив 9 голів. Окрім того в цьому сезоні Ліги Чемпіонів він вже поклав 10 м’ячів до воріт суперника. Краще за нього поки що лишається Левандовський, який забив 11 м’ячів. Чи вийде в нього наступного матчу покращити результат, побачимо вже у суботу.
     
    Серед ключових ігор в УПЛ можна вирізнити протистояння Олександрії та Динамо. Обидві команди останнім часом показують не найкращий футбол, проте кожна з них зараз як ніколи потребує балів. І якщо перед Олександрією стоїть питання боротьби за четверте місце, то києвляни вперше за історію незалежної України можуть не взяти навіть срібла в Прем’єр Лізі. На цей момент вони займають третє місце в УПЛ, відстаючи від Зорі на одне очко. Тому зараз їм максимально необхідні бали, за які вони будуть битися до останнього.
     
     
     
    Неділя:
     
    Недільний вечір розфарбує манчестерське дербі. І хоч Сіті вже втратило будь-які сподівання на золото в АПЛ, гра від того нуднішою не стане. Юнайтед же зараз перебуває на грані: з одного боку вони можуть провести наступний сезон в Лізі Чемпіонів, з іншого вони вийдуть в Лігу Європи. Окрім того, можливий навіть варіант того, що команда й взагалі не пройде в єврокубки, так як з шостим місцем у них нульова різниця в очках. Абсолютним фаворитом у грі вважають містян.
    Проте якщо брати до уваги те, що супротивник в єврокубках у них набагато складніший, то можна зрозуміти, що команда все ж спрямовуватиме всі сили саме на Лігу Чемпіонів. І не варто брати до уваги те, що у них буде тижнева перевага у відпочинку від єврокубків над рудими. Адже майже неможливо порівнювати Реал Мадрид, з яким зіграє Сіті та Ласку, з якою гратиме Юнайтед.
     
    Тож цей тиждень виявиться не найцікавішим для футбольних вболівальників. Проте, в очікуванні продовження єврокубків, які пройдуть вже наступного тижня, є кілька матчів, якими фанати можуть розфарбувати свої вечори. Гарного перегляду!