Кіровоградщина: «Олександрія» продовжує свою безвиграшну серію

  • 1 бер. 2020 18:12
  • 789
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» продовжує свою безвиграшну серію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 29 лютого, «Олександрія» зіграла проти «Львова». Гра пройшла у Львові та закінчилася нічиєю з рахунком 1:1.
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    З перших хвилин команди почали показувати агресивний футбол. Проте більшість потенційно небезпечних ситуацій припинялася через неточні паси та дрібні помилки. Проте вже на 10 хвилині гри, після першої ж зручної можливості, Олександрія відкрила рахунок у грі. Після скидування головою від Банади, м’яч в один дотик потужно переправив Мишенко, у ближній кут воріт, 0:1.
     
    Після голу «Олександрія» й зовсім взяла гру під свій контроль, регулярно підходячи до штрафної суперника. Господарі ж не змогли показати нічого у відповідь. Вони лиш оборонялися та сподівалися на гарний момент у контратаці. Так минула перша половина гри.
     
    У другому таймі загальна картина змінилася й господарі вийшли на поле більш вмотивовані та заряджені. Львів’яни почали атакувати у відповідь й вже обидві команди показували непоганий футбол, по-черзі перевіряючи голкіпера супротивника. Це тривало до 54 хвилини, коли Татарков жорстко збив гравця «Олександрії» й отримав жовту картку. Господарі почали грати в меншості.
     
    Після цього олександрійці знову взяли ініціативу й почали контролювати гру. Упродовж наступних 30 хвилин команда Шарана провела кілька небезпечних атак, проте збільшити відрив так і не вдалося. А за три хвилини до завершення основного тайму неочікувано для всіх до штрафної гостей увірвався Альваро. Обійшовши Білика, він пробив у порожні ворота й зрівняв рахунок у грі.
    Між тренерами команд відразу виникла суперечка, за що суддя призначив обом жовті картки. Проте на рахунок це ніяк не повипливало й «Олександрія» забрала додому тільки одне очко. 
     
    Зараз «Олександрія» займає 5 місце в УПЛ, маючи в запасі 34 очки. Через нічию від них на два очки відірвалася «Десна», яка в цей же день розгромила «Маріуполь» з рахунком 4:0.
     
    Нік Шендероавський