На Кіровоградщині у цьому році відремонтують десять освітніх закладів

  • 28 лют. 2020 09:03
  • 841
    • Новина На Кіровоградщині у цьому році відремонтують десять освітніх закладів Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині в 2020 році відремонтують 15 освітніх і спортивних об'єктів. Про це пише сайт Кіровоградської облдержадміністрації.
     
    На Кіровоградщині в 2020 році в рамках програми Президента України "Велике будівництво" відбудеться ремонт, реконструкція і будівництво п'яти дитячих садків, п'яти шкіл і п'яти стадіонів.
     
    Це питання сьогодні, 27 лютого, розглянули в Світловодську під час засідання Ради розвитку громад і територій регіону.
     
    - Відповідальність за кожне село, селище чи місто лежить на їхніх мешканцях. Такий шлях пройшли всі успішні європейські держави. Тож "Велике будівництво" передбачає не лише якісне фізичне перетворення інфраструктурних об'єктів, а ще й зміни в свідомості кожного громадянина та ментальності українського суспільства в цілому, - зауважив голова ОДА Андрій Балонь.
     
    Фінансовим ресурсом для реалізації інвестиційних проєктів є кошти державного фонду регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
     
    Перелік об'єктів "Великого будівництва" на Кіровоградшині зазначений тут. Його очільник ОДА Андрій Балонь презентував на одному з засідань Уряду.