Кропивничанин влаштував в Харкові зухвалі викрутаси на іномарці (ВІДЕО)

  • 27 лют. 2020 17:00
  • 5674
    • Новина Кропивничанин влаштував в Харкові зухвалі викрутаси на іномарці (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Водій BMW, який влаштував дрифт у центрі Харкова, ймовірно, син депутата Кіровоградської облради. Про це пише сайт Без купюр
     
    BMW, водій якого влаштував цієї ночі дрифт у центрі Харкова та став “героєм” теленовин, належить синові депутата Кіровоградської обласної ради та заступника начальника Льотної академії Олександра Олексійовича Чумака – Олександру Олександровичу Чумаку.
     
    Інформацію повідомили джерела в правоохороних органах, вона підтверджується інформацією з декларації останнього.
     
    Як ідеться в сюжеті ТСН, розваги кропивничанина дивом обійшлися без жертв. Керманич вирішив поганяти не на порожньому майданчику, а просто на проїжджій частині. Дрифтуючи на повній швидкості, ледь не зачепив кілька машин, які в цей час їхали вулицею.
     
    Так, у Фейсбуці виклали відео, на якому вказано державний номер автівки з реєстрацією в Кіровоградській області – ВА4000ВО.
     
    Згідно з даними платформи відкритих даних Opendatabot, державний номер належить автомобілю мооделі BMW 435I сірого кольору 2014 року випуску, зареєстрованого 15.11.2018 на фізичну особу в Кропивницькому Кіровоградської області.
     
     
    Аналогічні дані вказані про транспортний засіб у декларації Олександра Чумака молодшого як кандидата на посаду головного спеціаліста юридичного відділу Східного офісу Держаудитслужби, Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області. Декларація була оприлюднена на сайті НАЗК 26.07.2019 року і в ній вказано, що він є власником атомобіля BMW 4351 2014 року випуску. Право власності набув у 2018 році.
     
    ВІДЕО з сайту ТСН