Кіровоградщина: «Інгулець» розгромив чемпіона Таджикистану

  • 27 лют. 2020 13:47
  • 952
    • Новина Кіровоградщина: «Інгулець» розгромив чемпіона Таджикистану Ранкове місто. Кропивницький
     
    25 лютого у третьому матчі турецьких зборів «Інгулець» впевнено переміг «Істікол» (Душанбе). Ця команда є лідером чемпіонату Таджикистану. На цей момент вони займають першу сходинку в своїй лізі, випереджаючи суперників на 15 очок. Гра пройшла в напружених тонах. Зокрема, коли гравці «Інгульця» почали втримувати ініціативу в своїх руках, супротивники почали фолити, граючи жорстоко. 
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    У першому таймі суперники намагалися дати бій команді з Кіровоградщини. Як «Інгулець», так і «Істікол» проводили атаки, проте жодна з них не закінчилася успіхом. Зокрема, на 38 хвилині Джалілов навіть отримав змогу пробити пенальті. Але реалізувати його не вдалося, так як голкіпер «Інгульця» вчасно відреагував та зловив м’яч. Тому на перерву команди пішли з «сухим» рахунком.
     
    У другому таймі гра змінилася на користь нашої команди. Так на 57 хвилині гри Коваленко вибіг в контратаку та завдав потужного удару з-за меж штрафної. Голкіпер не очікував на такий хід, 1:0. Через десять хвилин гри Січінава отримав пас в кількох метрах від воріт. Сильний удар і рахунок стає 2:0. На 75 хвилині Ковальов отримав шанс пробити пенальті, яке вдало зміг реалізувати. А під кінець гри Січінава зробив дубль у ворота супротивника. Спершу обіграв воротаря, а в другій ситуації пробив головою після навісу в штрафну, 5:0.
     
    Нік Шендеровський