Кіровоградщина: Будівельники готові розпочати ремонт місцевих доріг

  • 25 лют. 2020 19:15
  • 928
    • Новина Кіровоградщина: Будівельники готові розпочати ремонт місцевих доріг Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 1 березня 2020 року підрядники мають розпочати будівельні роботи на дорогах загального користування місцевого значення та на комунальних дорогах за умови настання сприятливих погодних умов. Першочергово буде здійснюватися ремонт перехідних об'єктів, роботи на яких не було закінчено у минулому році. Залишок фінансового ресурсу складає 177 млн. 357 тис. грн. за рахунок субвенції 2019 року.
     
    Питання готовності підрядних організацій до здійснення цих робіт розглянули під час наради в облдержадміністрації, яка відбулася під керівництвом заступника голови ОДА Максима Калініна, за участі директора ДП "Агентство місцевих автомобільних доріг" Анатолія Зорькіна та фахівців агентства, а також керівників підрядних організацій, представника обласного гідрометцентру.
     
    Як зазначалося на нараді, в області налічується 13 перехідних об’єктів. Це місцеві і комунальні дороги у Вільшанському, Знам'янському, Світловодському, Петрівському, Устинівському, Бобринецькому районах, у містах Новомиргороді, Олександрії, а також у Добровеличківці, Петровому, Устинівці. Частину зазначених доріг днями перевірили представники технагляду. Готовність на деяких об’єктах становить понад 90% (залишилося нанести дорожню розмітку), а на деяких необхідно виконати значний обсяг робіт.
     
    Керівники підрядних організацій детально поінформували про рівень готовності кожного об’єкту, підготовку необхідної техніки, наявність будівельних матеріалів та орієнтовні терміни виконання робіт.
     
    За сприятливих погодних умов усі підрядники готові розпочати ремонт дорожнього покриття.