Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на продавця

  • 25 лют. 2020 12:14
  • 981
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на продавця Ранкове місто. Кропивницький
     
    Продавець – одна з найпопулярніших професій сьогодення, адже ми живемо в епоху сфери послуг. Сучасний покупець хоче не тільки отримати необхідний товар, але й гідне обслуговування. Саме тому майбутньому продавцеві знадобиться позитивний настрій, комунікабельність та готовність працювати на результат.
    Якщо ви хочете працювати за даною професією, але у Вас немає відповідного фаху – служба зайнятості готова Вам допомогти.
     
    У лютому поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Одеського центру професійно-технічної освіти безробітних громадян професії «Продавець непродовольчих товарів». Розпочинається навчання з 26 лютого, термін навчання триватиме 5,5 місяців.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості