Кропивницький: Жінка, на яку упало дерево, отримала важку травму (ВІДЕО)

  • 25 лют. 2020 10:19
  • 1121
    • Новина Кропивницький: Жінка, на яку упало дерево, отримала важку травму (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    53-річна кропивничанка, на яку впало дерево на вулиці Чорновола у Кропивницькому, перебуває в обласній лікарні. Вона при свідомості, але перебуває в шоковому стані, а отримана нею травма оцінюється лікарями як важка.
     
    Про це Суспільному розповів завідувач травматологічного відділення Андрій Семенович.
     
    За словами заступника начальника оперативно-координаційного центру управління служби з надзвичайних ситуацій в області Володимира Проценка, інформацію про падіння дерева рятувальники отримали о 12:56. Під час падіння дерево пошкодило машину, припарковану на узбіччі.
     
    - Відразу повідомили відділ ДПРЧ та швидку допомогу. Встановили, що жінка отримала травми. Допомогли транспортувати її до машини швидкої допомоги, а далі – допомагаємо прибрати дерево з проїжджої частини, - сказав він.
     
    Завідувач сектору цивільного захисту населення міськради Олександр Безеда розповів, що після роботи рятувальників тут мають прибрати працівники комунальних служб.
     
    Травмована жінка перебуває у травматологічному відділенні обласної лікарні – розповів завідувач відділення Андрій Семенович: 
     
    - Хвора – у стресовому стані, психологічно збудженому. Ми, як лікарі, не рекомендуємо з нею спілкуватися. Біля неї донька. Травмована у свідомості, травма тяжка. Ураження нижньої кінцівки, перелом, забої голови й інших ділянок. Хвору обстежують, надають допомогу згідно діагнозу, робитимуть операцію.
     
    За словами лікаря, травмована пробуде в лікарні щонайменше чотири місяці.