Людей, які перебувають в обсервації, постійно тестують на коронавірус (ВІДЕО)

  • 24 лют. 2020 11:32
  • 909
    • Новина Людей, які перебувають в обсервації, постійно тестують на коронавірус (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Епідеміологи провели забір зразків у людей, які перебувають в обсервації, для тесту на наявність COVID-19
     
    Про це пише Урядовий портал
     
    Епідеміологи провели забір зразків у людей, які перебувають в обсервації, щоб зробити тест на наявність коронавірусної інфекції COVID-19. Всі зразки будуть доставлені у Київ.
     
    Про це під час брифінгу повідомив заступник Міністра охорони здоров'я Дмитро Коваль.
     
    Сьогодні - третя доба, як евакуйовані люди з Уханю та члени команди перебувають в обсервації. Вона почалась від моменту посадки у літак – 19 лютого о 18:00. 
     
    - Відбувся ранковий огляд. Усі евакуйовані пасажири, члени екіпажу та супровід почуваються добре. Жодних симптомів гострих респіраторних інфекцій не мають. Вони обходять обстеження двічі на день, - зазначив заступник Міністра охорони здоров’я.
     
    Заступник Міністра зазначив, що в Україну прибули тести для виявлення наявності коронавірусної інфекції COVID-19.
     
    Також Дмитро Коваль повідомив, що в зоні обсервації розгорнули оперативний штаб.
     
    - На території санаторію відпрацьовали систему допуску людей. Жодних сторонніх на території немає. Сил та засобів Національної поліції та Національної гвардії України достатньо для забезпечення безпеки на території санаторію та прилеглій території, - зазначив він.
     
    Також Дмитро Коваль повідомив, що евакуйовані не потребують продуктів харчування. Вони забезпечені кейтерінгом, який включає гаряче харчування. Передачу всього необхідного координує Червоний Хрест.
     
    У зв’язку з поширенням неправдивої інформації, чуток та провокацій Міністерство охорони здоров’я України закликає перевіряти інформацію на достовірність. Для отримання офіційної інформації медіа завжди можуть звернутися до пресслужби міністерства.
     

     

    ФОТО з сайту Цензор. НЕТ