Які заходи відбудуться у Кропивницькому на тижні (АФІША 24 лютого — 1 березня)

  • 24 лют. 2020 09:00
  • 1226
    • Новина Які заходи відбудуться у Кропивницькому на тижні (АФІША 24 лютого — 1 березня) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницький! На вулиці вже майже весна, не час сидіти вдома. Цього тижня саме час долучитися до спільних бігових тренувань із KroRunClub або ж сходити на виставу театру-студії кіноакторів. А що ще чекає на кропивничан, дивіться в огляді подій редакції “Утренний город”.
     
     
     
    Коли і де: 25 лютого о 18:00 на стадіоні “Зірка”.
    Про що захід: Продовжують бігові тренування на сучасному стадіоні "Зірка. Якщо перша пробіжка тільки в думках або ви вже подолали перші кілометри чи навіть марафон, вас чекають у родині KroRunClub. Вони допоможуть почати, змотивують продовжувати, підкажуть, як покращити свої результати і найголовніше — вберегтися від травм і бігати з посмішкою. Не чекайте понеділка? щоб вийти на пробіжку — щотижня у вівторок і четвер о 18:00 біжи на тренуванні KroRunClub. 
    Вхід — вільний.
     
     
     
    Коли і де: 26 лютого о 18:00 у Книгарні “Є”.
    Про що захід: Фейки, меми, інформаційні види, постправда, доповнена реальність, інформаційна гігієна, цілі та завдання, поразки та перемоги солдатів і жертв інформаційної війни в Україні — про все це говоритимуть філологиня і письменниця Ольга Кирилюк та модератор Андрій Домаранський. А також про те, як вистояти та перемогти в інформаційній війні та лінію фронту, яка пролягає через мозок кожного з нас. 
    Вхід — вільний.
     
     
     
    Коли і де: 28 лютого о 18:00 у  Кіровоградському  українському академічному музикально-драматичному театрі імені М.Л.Кропивницького.
    Про що: Театр-студія кіноакторів представляє комедійну виставу. Класична американська сім'я: чоловік має коханку, жінка — коханця. Їхні життя налагоджені, але неочікуваний телефонний дзвінок перевертає все з ніг на голову. У виставі є все: витонченість персонажів, гра почуттів, бульбашки п'янких інтриг та післясмак справжнього напою. Пропонуємо dам поринути у вир кумедних становищ, який не залишить осторонь кожного.
     
    Квитки у касі театру або онлайн
     
     
     
    Коли і де: 28 лютого о 18:00 у Книгарні “Є”.
    Про що захід: Носій неповторного і впізнаваного з першого погляду стилю живопису, що при тому не вписався в шаблони радянського соцреалізму. Автор близько 5 000 мистецьких творів і понад 150 персональних виставок, який переслідувався КДБ. Людина з британського рейтингу 100 геніїв сучасності, творчості якої до 1988 року не визнавала Спілка художників.Про феномен і творчий світ українського живописця Івана Марчука розкаже художник Андрій Надєждін. 
    Вхід — вільний.
     
     
    Коли і де: 29 лютого о 15.00 у відділі мистецтв в обласній науковій бібліотеці імені Чижевського.
    Про що захід: Професійний фотограф Юрій Лебедєв проведе творче заняття, на якому розповість про мистецтво фотографії, про свої досягнення та поділиться таємницями створення унікальних світлин.
    Вхід — вільний. 
     
     
     
    Коли і де: 1 березня з 11.00 до 16.00 у холі І поверху обласної наукової бібліотеки імені Чижевського.
    Про що захід: Гостей заходу очікують ярмарок майстрів громадського об’єднання “Єлисаветградський узвіз”, конкурси, вікторини. виставка “Фотосушка”. Майстер-класи з виготовлення листівок, аквагрим, виставка сувенірних котів країн світу з приватної колекції Лариси Лебедєвої та перегляд відеоісторії “Веселі коти”. Відкриття виставки дитячих малюнків творчої студії Володимира Волохова “Хвостаті, безхвості та куцохвості” відбудеться о 12.00.
     
    Збір благодійних коштів на користь громадської організації захисту тварин “Бім” триватиме з 15.00 до 16.00. Акція спрямована на формування у громади гуманного та відповідального ставлення до тварин.