Кіровоградщина: «Олександрія» почала рік з поразки «Колосу»

  • 23 лют. 2020 16:44
  • 1123
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» почала рік з поразки «Колосу» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 23 лютого, «Олександрія» провела перший цьогорічний матч в рамках УПЛ проти ковалівського «Колосу». Гра пройшла на стадіоні «Ніка» в Олександрії та завершилася поразкою господарів з рахунком 2:1.
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Перші десять хвилин гри команди ніби вивчали один одного, не створивши жодного небезпечного моменту біля воріт супротивника. Після цього гра активізувалася й команди почали активніше атакувати. Попри це, до кінця тайму ні в кого не вийшло забити й команди пішли на перерву з «сухим» рахунком».
     
    Другий тайм почався набагато активніше. Гості майже відразу відкрили рахунок у матчі. Смірний пробив у порожні ворота після пасу Ореховського, 0:1. Господарів такий рахунок не влаштував, й вони почали активно пресингувати суперника. Так на 61 хвилині гри Ситало отримав м’яч після помилки захисника «Колоса». Артем вийшов один на один із голкіпером й обіграв його, 1:1.
     
    Упродовж наступних 30 хвилин обидві команди намагалися вийти вперед, на рівних проводячи небезпечні атаки. Під кінець тайму, після удару гравця «Олександрії», м’яч задів руку захисника гостей у їхній штрафній. Проте суддя не назначив пенальті. А вже через кілька хвилин м’яч знову потрапив до Смірного, який і цього разу направив його у порожні ворота, 1:2.
     
    Після цієї гри «Олександрія» займає 5 місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в запасі 33 очки. Наступний матч команда з Кіровоградщини проведе наступної суботи проти «Львова», який в свою чергу займає 10 місце в таблиці.
     
    Нік Шендеровський
     
     
    ФОТО: ТСН