Кіровоградщина: Трагічно загинув активіст і волонтер Роман Бойко

  • 23 лют. 2020 15:12
  • 23984
    • Новина Кіровоградщина: Трагічно загинув активіст і волонтер Роман Бойко Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 22 лютого, внаслідок нещасного випадку у ставку у селі Диківка Знам’янського району  потонув активіст, громадський діяч, волонтер і підприємець  Роман Бойко. Про це у ФБ повідомляє Олександр Якимаха
     
    Роман був засновником Дитячо-юнацького осередку "Січ", він же започаткував таборівку "Життя на деревах". Був активним учасником Революції Гідності у колишньому Кіровограді, а вже у перші роки збройного конфлікту на сході України служив при Кіровоградському обласному військоматі. Серед "січовиків" мав псевдо Чуб.
     
    Романа Бойка завжди можна було зустріти на місцевих акціях та мітингах. 
     
    Громадська активістка Зоя Лебідь пригадує:
     
    Ромчик, Чуб! Ну як же так...
    "От як хтось просить про допомогу, не можу відмовити і все..,, - скаржився ти. Так і було. Не відмовляв у допомозі нікому.
    А ще жартував на тему своїх трьох дітей: "Справжніх українців має бути багато". І ти був цим справжнім українцем. А я ще постійно відмовлялася від твоєї риби (не люблю чистити) Хто ж знав...
    Олена Бойко... не знаю що сказати... хіба що - розраховуй на нашу підтримку...
     
    У покійного залишилсь дружина Олена та троє дітей.
    Приносимо свої співчуття родині загиблого.
     
    Як повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області, 22 лютого о 20:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у водосховищі села Диківка Знам’янського району виявили тіло загиблого чоловіка та потрібна допомога по його вилученню з води. Рятувальники водолазно-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області негайно виїхали на місце події та розпочали пошукові роботи. Але через темний час доби пошуки загиблого припинили. Вже наступного дня водолази дістали тіло чоловіка та доставили на берег. Загиблий – житель Кропивницького, 1983 р.н. 
    Обставини та причини смерті покійного наразі встановлюють фахівці.
     
     
     
    Олена Скочко