У Кропивницькому відкрили міську Федерацію спортивного туризму

  • 21 лют. 2020 15:30
  • 1021
    • Новина У Кропивницькому відкрили міську Федерацію спортивного туризму Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 21 лютого, у Кропивницькому відкрили міську Федерацію спортивного туризму.
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    На секції учасники будуть займатися спортивним туризмом: пішохідним та дитячим, водним та вітрильним, велосипедним та гірським. Для цього в них є вся необхідна матеріально-технічна база - каяки, намети, велосипеди, наплічники, тощо.
     
    За словами тpенеpа із вітpильнoгo спopту та вітpильнoгo туpизму Юpія Баpанoка, заняття проходитимуть в два етапи. Перші кілька місяців діти вчитимуть теорію, а в травні діти перейдуть до практики, де вже самі зможуть спробувати себе на яхті чи каяці.
     
    Участь можуть взяти усі охочі віком від 10 років. Секція безкоштовна, єдиною умовою для водного туризму – вміння плавати. Для запису потрібно звернутися за номером 0522-33-95-00.
     
    Окрім того організатори аноснували міські змагання з водного туризму, які пройдуть на річці Сугоклія.
     
    - Чому ми сьогодні знаходимося саме тут? Тому що саме в цьому місці, а це човнова станція «Тихої Гавані», будуть проводитися практичні заняття з водного та вітрильного туризму. Тут розміщені та обслуговуються плавзасоби, які будуть використовуватися для тренування та походів, - сказав голова міської Федерації спортивного туризму Олександр Горбунов.
     
    Нік Шендеровський