Шахтар впевнено перемагає Бенфіку в Лізі Європи

  • 21 лют. 2020 10:40
  • 631
    • Новина Шахтар впевнено перемагає Бенфіку в Лізі Європи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора «Шахтар» провів перший матч 1/16 Ліги Європи проти португальської «Бенфіки». Гра пройшла на стадіоні «Металіст» у Харкові та закінчилася перемогою господарів з рахунком 2:1. 
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города». 
     
    З перших хвилин гірники взяли гру в свої руки, провівши кілька небезпечних атак. Так на 21 хвилині Марлос потужно пробив у ближній кут воріт, який воротар відбити не зміг. Проте суддя вирішив використати систему VAR, на якій був помітний невеликий офсайд від українця. До кінця тайму донеччани провели ще кілька небезпечних для супротивника атак, проте відкрити рахунок їм все ж не вдалося. 
     
    Другий тайм розпочався зі схожої тенденції: наші атакують, португальці захищаються. Завдяки цьому вже на 56 хвилині Алан Патрік відкрив рахунок у матчі. Цього разу без будь-яких порушень. Проте гості дуже швидко зрівняли рахунок. Спершу вони «впихнули» м’яч у наші ворота, проте VAR і там зарахував офсайд. Попри це, суддя зарахував пенальті проти нашої команди. Піцці жорстоко розібрався з нашим голкіпером, зрівнявши рахунок.
     
    На цьому наша команда не зупинилася й продовжила атакувати. Завдяки чому невдовзі Віктор Коваленко сильним ударом знову вивів нашу команду вперед. Після пропущеного голу португальці активізувалися й пішли в атаку, створивши кілька небезпечних моментів біля наших воріт. Під кінець матчу гра вирівнялася, а рахунок лишився 2:1 на користь нашої команди. 
     
    Матч-відповідь відбудеться вже 27 лютого у Португалії.
     
    Нік Шендеровський