«Чорноліська січ 2020»: молодь Кропивницького запрошують до лав скаутів

  • 20 лют. 2020 09:20
  • 2075
    • Новина «Чорноліська січ 2020»: молодь Кропивницького запрошують до лав скаутів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вже традиційно, на травневі свята, в умовах природи, громадська організація УДЮТ «Січ» організовує вишкіл для молоді з усієї України. 
    Цього року таборівка пройде з 30 квітня по 3 травня у Чорному лісі, неподалік міста Знам’янка. 
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    «Чорноліська січ» відкриває таборовий сезон для місцевих скаутів. Цікавим є те, що саме цього року таборівка буде проводитися не на звичному для всіх місці. Якщо раніше організатори обирали заповідник Урочище «Бочки», то цього року інформацію про локацію поки що не розголошують. 
     
    Проте вже дещо відомо про програму, так учасники таборівки зможуть пограти в таку улюблену для всіх Теренову гру, пройти основи козацького вишколу, вивчити чи оновити знання з основ туризму, знайти купу нових знайомих та просто відпочити від комп’ютерів та телефонів. 
     
    - Кожен скаутський рік ми розпочинаємо саме з «Чорноліської січі». Зазвичай ми проводимо його на травневі свята, коли погода вже дозволяє нам вийти на природу, заночувати кілька діб у лісі та дати поштовх до наступних таборівок. Цього року до нас вже зареєструвалася молодь не лише з Кіровоградщини, а й з Київщини, Львівщини, Харківщини. Ми вже підготували для наших учасників кілька сюрпризів. Адже окрім вже традиційних ігор та забав у нас є дещо нове для них, - розповідає кошовий отаман УДЮТ «СІЧ» Нікіта Шендеровський. 
     
    У таборівці можуть взяти участь усі охочі віком від 12 років. Для реєстрації необхідно зателефонувати за номером: 095 226 13 37 – Нікіта, або 050 023 9403 – Рома.