Один із кращих акварелістів світу Максим Кісільов запрошує на виставку "Подих акварелі" (ФОТО)

  • 19 лют. 2020 09:48
  • 2749
    • Новина Один із кращих акварелістів світу Максим Кісільов запрошує на виставку «Подих акварелі» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Борисполі буде представлена Всеукраїнська виставка акварельного живопису "Подих акварелі 2020", яку відкриють 1 квітня. Про це у ФБ повідомляють організатори.
     
    "Раді представити вам учасника Всеукраїнської виставки акварельного живопису "Подих акварелі".
     
    Максим Кісільов - молодий, талановитий і дуже перспективний художник. Народився у місті Олександрія на Кіровоградщині, нині живе і творить у Польщі, місті Вроцлав. Максим є учасником великої кількості національних та міжнародних виставок та бієнале, у творчому доробку вже декілька персональних виставок - як в Україні, та і за кордоном.
     
    У 2016 році на Всесвітньому інтернет-конкурсі серед молодих художників Максим зайняв друге місце та увійшов до двадцятки кращих молодих художників.
    Роботи перебувають в приватних колекціях в Україні, Польщі, Німеччині, Італії, Франції, Канаді, США, Китаї.
     
    У 2019 році молодий художник отримав Золоту медаль на Міжнародному акварельну конкурсі" - йдеться у повідомленні.
     
    "Малюю з дитинства. Свої праці виконую в різних техніках, але найулюбленішою є акварель. Є щось в ній щось таємниче і непередбачуване. Фарба при розчиненні у воді дозволяє створити ефект легкості і тонких колірних переходів. Акварель поєднує особливості живопису і графіки. Головними темами моїх робіт є природа та архітектура" - розповідає Максим Кісільов.
     
    Довідка
    Виставка пройде за підтримки Українського відділення Міжнародної Асоціації Акварелі (IWS Ukraine) та проекту "Громадський бюджет" Бориспільської міської ради.
    Виставка буде експонована з 1 по 30 квітня у Бориспільському державному історичному музеї та профінансована громадським бюджетом міста з метою популяризації техніки акварелі, культурного розвитку міста та ознайомлення містян з багатогогранними можливостями цієї витонченої техніки живопису.