Безробітні Кіровоградщини можуть вивчитись на продавця

  • 19 лют. 2020 09:03
  • 1195
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть вивчитись на продавця Ранкове місто. Кропивницький
     
    У лютому поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити, на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітних громадян професії «продавець продовольчих товарів».
     
    Вірогідність працевлаштування за професією «продавець продовольчих товарів» майже 100% через широку сферу застосування. Потреба у фахівцях цієї професії постійно зростає, адже торгівля охоплює практично усі види діяльності людини. Професія продавець продовольчих товарів – одна із найпоширеніших, адже більшість торговельних підприємств не обходяться без них. Велика увага в роботі продавця продуктових товарів приділяється умінню спілкуватися з покупцями.
     
    Продавець продуктових товарів повинен знати правила торгівлі, закон про захист прав споживачів, а також добре володіти правилами та етикою професійного спілкування з покупцями.
     
    З метoю пiдгoтoвки виcoкoквaлiфiкoвaних прaцiвникiв за цією професією нa бaзi Одеського центру професійно-технічної освіти зa cприяння oблacнoгo центру зaйнятocтi. Тож, для безробітних громадян з Кіровоградщини з 19 лютого рoзпoчинається нaвчaння. Курc нaвчaння тривaтиме 5 мicяцiв.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
     
    Відділ організації профнавчання
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi