На «Інтері» покажуть ще 20 «Чудес світу»

  • 18 лют. 2020 11:10
  • 747
  •  
    У неділю, 1 березня, о 10:00 на телеканалі «Інтер» - прем'єра нового сезону популярного тревел-шоу «Орел і решка» - «Чудеса світу 2». Ведучі Аліна Астровська та Антон Зайцев відправляться назустріч новим пригодам. Телеглядачів чекають дивовижні, видатні і найчарівніші місця нашої планети.
     
    У новому сезоні «Орел і решка» познайомить глядачів «Інтера» ще з двадцятьма захопливими чудесами світу. З древнім містом інків Мачу-Пікчу в Перу, мармуровим мавзолеєм Тадж-Махал в Індії та римським Колізеєм в Італії. З мальовничими горами Монблан в Альпах, таємничим Мертвим морем в Ізраїлі і найвищим вулканом Кіліманджаро в Танзанії. З індійським фестивалем фарб Холі, норвезьким північним сяйвом, японським цвітінням сакури і навіть з африканським культом Вуду.
     
    - Коли ми тільки придумали проект «Орел і решка. Чудеса світу», то вже розуміли, що ну ніяк не зможемо вмістити всі чудеса в одному сезоні, - каже Олена Синельникова, генеральний продюсер Teenspirit Studio.- Так і сталося: світ відкрив нам десятки дивовижних місць. І всім відомих, і тих, про які мало хто чув, але від них буквально захоплює дух. За час зйомок другого сезону ми стільки всього побачили, такі були пригоди, що кортить поділитися враженнями з нашими глядачами. Готуйтеся, цей сезон буде дивом з чудес!
     
     
    Чудеса природи, дивовижні свята і видатні місця нашої планети в «Чудесах світу 2» відкриватимуть для телеглядачів Аліна Астровська та Антон Зайцев.
     
    - У дитинстві мені говорили: «Аля, чудес не буває! Є сувора реальність», - згадує Аліна Астровська. - Минуло багато років, а я невиправно обожнюю життя і доводжу всім зворотнє. Яке щастя, що в мене є така команда однодумців! Ми переконані в тому, що натхнення, яке переносимо з наших відряджень на ваші екрани, здатне вилікувати від похмурих днів і думок. Мрійте, подорожуйте і чудіть разом з нами!
     
    За традицією «Орла і решки», монетка вирішить, у кого з ведучих на все задоволення буде сто доларів, а у кого - безлімітна карта, хто буде жити в розкішних апартаментах, а хто - ночувати в звичайному хостелі. Але «золота» карта зовсім не гарантує незабутнього відпочинку. Часом і ста доларів достатньо, щоб подорож залишилася в пам'яті назавжди.
     
    - Є тільки два способи прожити життя: перший - ніби чудес не існує, другий - ніби кругом одні чудеса. Не пам'ятаю точно, хто це сказав! Чи то Ейнштейн, то чи Астровська, - сміється ведучий Антон Зайцев. - Ми вибрали другий шлях, і всією командою знову вирушили закохуватися в нові дивовижні і неймовірні місця на планеті. А коли закінчаться всі ці - придумаємо свої! Давайте з нами!
     
    Стартує сезон проекту «Орел і решка. Чудеса світу 2» в одному з найвідоміших і найзагадковіших місць Африки - в пустелі Сахара. Це не тільки суцільні піски і рівнини, покриті барханами, але і прекрасні міражі, оазиси і приголомшливої краси заходи сонця. Вся екзотика Сахари - в першому випуску нового сезону тревел-шоу. Не пропустіть - у неділю, 1 березня, о 10:00 на телеканалі «Інтер».