У Кропивницькому переселенка знайшла себе у професії діловода

  • 17 лют. 2020 16:06
  • 952
    • Новина У Кропивницькому переселенка знайшла себе у професії діловода Ранкове місто. Кропивницький
     
    Збройний конфлікт на сході нашої країни змусив 38-річну мешканку Донеччини Анну Т. залишити свою домівку та, рятуючись від небезпеки, змінити місце перебування на Кропивницький.
     
    Вимушена переселенка зіштовхнулась з рядом проблем, серед яких однією з головних була проблема працевлаштування. Для вирішення цього питання пані Анна звернулась до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Безробітній було надано консультацію з питань чинного законодавства у сфері зайнятості, проінформовано про послуги центру зайнятості. Під час реєстрації пані Анна виявила бажання знайти роботу за фахом, оскільки має повну вищу агрономічну освіту та досвід роботи у даній галузі. 
     
    Певний час підходящої роботи для пані Анни не було, тому для додаткової матеріальної підтримки вона брала участь у громадських роботах в управлінні соціального захисту населення Фортечної районної у місті Кропивницькому ради та управлінні соціального захисту населення Кропивницької районної державної адміністрації: виконувала роботи щодо інформування населення про отримання житлових субсидій.
     
    Під час чергової співбесіди у кар’єрного радника пані Анні було рекомендовано розширити коло пошуку роботи та запропонували декілька варіантів офісної роботи. Для безробітної підібрали роботу та видали направлення на працевлаштування до ТОВ «Оксамитсервіс» на посаду діловода. Після проходження стажування на робочому місці пані Анна була прийнята на роботу де успішно працює по теперішній час.
     
    Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості