В Кропивницькому поліцейські затримали наркозбувача

  • 17 лют. 2020 11:07
  • 903
    • Новина В Кропивницькому поліцейські затримали наркозбувача Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області отримали інформацію щодо 31-річного місцевого мешканця, який займається незаконним збутом наркотичних засобів на території Кропивницького. За результатами перевірки інформація знайшла підтвердження.
     
    12 лютого працівники управління, разом зі слідчими Кропивницького відділу поліції, провели санкціонований обшук місця проживання підозрюваного. У результаті знайшли наркотичні засоби, гроші та стільникові телефони, що використовувались у злочинній діяльності.
     
    За висновками експертиз за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів).
     
    За такі дії передбачено покарання – від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
     
    Особу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.
     
    Управління протидії наркозлочинності
    поліції Кіровоградської області