«Мегатренінг» відкриває не тільки 2020 рік, а й ціле десятиліття

  • 16 лют. 2020 09:05
  • 976
    • Новина «Мегатренінг» відкриває не тільки 2020 рік, а й ціле десятиліття Ранкове місто. Кропивницький
    «Мегатренінг 2020»: регулярно прокачуй свій мозок
     
    «Мегатренінг» відкриває не тільки 2020 рік, а й ціле десятиліття. У столичному Палаці Спорту зібралися вісім тисяч громадян України, щоб послухати бізнесменів, письменників, зірок та політиків.
     
    Двадцять промовців розповідали про стратегію бізнесу, складові щастя, шоубізнес, розвиток цифрових технологій, а також пластичної хірургії в країні.  Спікери «Мегатренінгу 2020»: засновник міжнародної консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор» Кирило Куницький, психотехнолог Алуніка Добровольська,  директор розвитку Binotel Павло Флейшер, пластичний хірург Едгар Камінський, власниця Центру жіночого розвитку «Woman insight» Світлана Керімова, віце-прем’єр-міністр України Михайло Федоров, співзасновник віртуального банку Monobank Олег Гороховський, співачка Настя Маркова, президент Одеського міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко, засновниця весільної агенції «Dolce Vita» Юлія Беляєва, директорка з маркетингових комунікацій на «1+1» Світлана Павелецька, засновниця сервісу оренди суконь «Oh my look» Валерія Бородіна, засновник марки ТМ «Мега Турнік» Віталій Біхунов, засновник міжнародної компанії «Висоцький Консалтінг» Олександр Висоцький, українська продюсерка «Mozgi Intertaiment» Ірина Горова.  Також виступили блогери, які розповідали про якість контенту в соціальних мережах, рекламу в Інстаграмі та про популярність SMM як окремого виду в журналістиці. Хедлайнер тренінгу – Євген Черняк – голова холдингу Global Spirits.
     
    – У нас повинно бути бачення, через яке люди можуть побудувати цифрову країну. Ми створюємо мобільний додаток, що, сподіваюся, буде корисним для українців. Це проєкт-дія. Ми вже зробили електронні права, паспорт, тому будемо рухатися далі. Запевняю, що з липня мешканці України користуватимуться нормальним інтернетом. Наша формула – чітко розуміти, чого хочемо. На мегатренінгу я немов побував у закордонному фільмі. Це єдиний масштабний захід в Україні після всеукраїнських концертів. З такими темпами наша держава буде розвиватися дуже швидко, – ділиться враженнями про тренінг віце-прем’єр-міністр Михайло Федоров.
     
    Організували захід бізнес-тренер, письменник та власник компанії «Isaac Pintosevich Systems» Іцхак Пінтосевіч та команда волонтерів «Volunteer Ukraine», а ведучі – комік Дядя Жора і Лара Мазур. Перед початком тренінгу Іцхак Пінтосевіч виокремив стратегії зросту в кожній із п’яти сфер:
     
    - Багатій! Налаштуйте свій мозок правильно, щоб гроші надходили до вас самі.
     
    - Живи! Тисніть на кнопки всередині себе, щоб відчувати себе щасливим, енергійним, впевненим.
     
    - Дій! Домовтесь із собою про те, щоб кожен день засинати з почуттям, що ти зможеш усе.
     
    - Кохай! Зробіть свої відносини бездонним резервом енергії.
     
    - Впливай! Навчіться управляти думками.
     
    Під час тренінгу Алуніка Добровольська розповідала про фактори щасливого життя.
     
    – Світ – велике дзеркало. Що ми транслюємо у нього, те і отримуємо. Але з великою часткою поганого чи доброго. Перш ніж встати зранку і почистити зуби, скажіть: «Мені можна!» І так протягом десяти раз. А потім повторюйте: «Я – Окей! Моє оточення і люди – Окей! Світ чудовий! Мені пощастило народитися саме у цей час!»
    Ведучий заходу Євген Черняк спілкувався з гостями у форматі питання-відповідь. Він давав поради, як краще починати свій бізнес, і про те, як підбирати висококваліфікованих працівників у команду.
     
    – Якщо ви хочете змінити світ – заправте за собою постіль. Це буде маленький, але значний крок до мети, – зазначає бізнесмен.
     
    Також у заході брала участь журналістка «Первой городской».
     
    – Я працювала волонтером. У нас була команда зі ста п’ятдесяти людей із різних куточків України. Ми допомагали організаторам: готували сувеніри для гостей, прибирали, допомагали людям, слідкували за гостями під час фуршету. Це було важко, але ці клопоти варті того, адже я побачила дійсно сильних особистостей, які мотивували мене, – розповідає Христина Ковалевська.
     
    Головний подарунок від організаторів – автомобіль.
    Мегатренінг – це не тільки тренінг для самореалізації, а ще й поштовх на покращення життя України.
     
    Христина Ковалевська