Як на Новомиколаївці фонтанувала вода по ціні «Боржомі» (ФОТО, ВІДЕО)

  • 15 лют. 2020 17:27
  • 1973
    • Новина Як на Новомиколаївці фонтанувала вода по ціні «Боржомі» (ФОТО, ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький

     

     

    Сьогодні у Кропивницькому в районі Новомиколаївки з-під землі бив фонтат води понад метр висотою. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив очевидець події Геннадій Солдецький.

     

    – Був на відкритті, а через годинку і закритті фонтану по вулиці Короленка, 30 (пологовий). Насолоджуйтесь, бо клятий водоканал усе відремонтував, - йдеться в повідомленні.

     

    Нагадаємо, у лютому обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» виставило споживачам новий тариф 37,62 грн за кубометр води. Це на майже 7 грн вище, ніж попередня вартість.

     

    Нагадаємо, у червні 2019 року стало відомо, що «Дніпро Кіровоград» укотре підвищує тарифи на воду для мешканців багатоквартирних та приватних будинків області. Ціна за кубометр стане єдиною для приватних будинків та багатоповерхівок і складала 28 гривень 68 копійок. До подорожчання мешканці приватного сектору платили майже 25 гривень за кубометр води. Мешканці багатоповерхівок - майже 26 гривень.

     

    27 листопада вступили в дію тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2019 рік для споживачів ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

    – на послуги з централізованого водопостачання споживачам, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання в розмірі 5,796 грн./м3 з ПДВ,

    – на послуги з централізованого водопостачання в розмірі 16,944 грн./м3 з ПДВ,

    – на послуги з централізованого водовідведення в розмірі 13,74 грн./м3 з ПДВ.