Перевіряється стан здоров’я екіпажу судна «CMA CGM URAL»

  • 14 лют. 2020 16:23
  • 974
    • Новина Перевіряється стан здоров’я екіпажу судна «CMA CGM URAL» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Урядовий портал коментує ситуацію щодо стану здоров’я членів екіпажу судна «CMA CGM URAL», який прибуває сьогодні в порт міста Одеси
     
    У членів екіпажу немає підозри на коронавірус. Зафіксовані випадки захворювання на ГРВІ. Про це офіційно повідомили представники компанії CMA CGM санітарно-карантинний підрозділ, що перебуває у постійному контакті з судном «CMA CGM URAL».
     
    За інформацією представників компанії, вжито відповідних заходів та ведеться контроль за станом членів екіпажу.
     
    Судно «CMA CGM URAL» вийшло з останнього порту Китаю Шекоу 16 січня 2020 року.
     
    До прибуття в Україні судно здійснювало заходи до портів в Єгипті, Лівані, Туреччині та Румунії. У цих портах всі члени екіпажу судна пройшли перевірку відповідними службами на наявність у них ознак коронавірусної інфекції. Жодна підозра не підтвердилась.
     
    Зважаючи на максимальний 14-денний інкубаційний період захворювання на коронавірус 2019n-CoV та враховуючи термін 27 днів від виходу судна з порту Китаю до приходу в порт Одеси, а також на перевірки членів екіпажу судна у попередніх - епідемічна ситуація на судні є благополучною.
     
    Після прибуття судна всі члени екіпажу пройдуть відповідний температурний скринінг та у разі підозри будуть скеровані в спеціальні медичні заклади. Будуть проведені лабораторні дослідження та тест на коронавірус. Санітарно-карантинні підрозділи МОЗ, які працюють у порту, відслідковують курс слідування зазначеного судна та володіють інформацією про стан здоров’я екіпажу.
     
     
    ФОТО Ценру громадського здоров’я МОЗ України