Гурт «Антитіла» і канал «Україна» запустили всеукраїнський конкурс

  • 14 лют. 2020 11:00
  • 1309
    • Новина Гурт «Антитіла» і канал «Україна» запустили всеукраїнський конкурс Ранкове місто. Кропивницький
     
    Популярний поп-рок гурт «Антитіла» спільно з телеканалом «Україна» запускають масштабний конкурс #Helloукраїнашукаєталанти. Переможці конкурсу отримають можливість виступити на стадіонних концертах гурту в рамках туру «HELLO 2020» містами України. 
     
    Гурт «Антитіла» за підтримки каналу «Україна» запустив великий конкурс, мета якого знайти нові музичні таланти і продемонструвати творчий потенціал нашої країни. Умови прості – до 31 березня 2020 року музичні гурти, дуети у складі свого музичного колективу повинні записати авторську пісню на відео і викласти в Instagram, зазначивши сторінки гурту «Антитіла» та каналу «Україна», а також поставивши хештег #Helloукраїнашукаєталанти. 
     
    На початку квітня журі, до складу якого увійдуть учасники гурту «Антитіла» та представники телеканалу «Україна», обере ТОП-10 фіналістів. Протягом наступного тижня переможців оберуть підписники шляхом голосування на офіційній сторінці каналу «Україна» в Instagram. 
     
    - Відкривати нові імена складно, але дуже важливо і цікаво. Ми підтримуємо ініціативу гурту «Антитіла» та надаємо унікальну можливість талановитим людям показати свою творчість широкій аудиторії. Нехай зірок стає більше, місця вистачить усім! – закликав директор департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро. 
     
    Фронтмен відомого поп-рок гурту Тарас Тополя зізнається – за 12 років існування гурт «Антитіла» зміг власними силами прокласти собі дорогу до стадіонних турів, тим не менш, учасники гурту знають, настільки важлива підтримка на музичному терені. Тому артисти готові підтримувати молодих виконавців і разом розвивати українську пісню. 
     
    - Ми пройшли шлях від маленьких пабів до стадіонів. І знаємо, як це важливо, коли тобі на початку творчого шляху надають велику сцену, підтримку, шанс голосно заявити про себе. І розуміємо, наскільки важливо сьогодні розвивати українську музику у нашій країні. Саме тому ми вирішили поєднати наш стадіонний тур із втіленням мрій молодих музикантів. Чиясь обов‘язково стане реальністю!» – поділився лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя. 
     
    Перший виступ переможця відбудеться 16 травня на стадіонному концерті гурту «Антитіла» в Дніпрі. 
     
    Антитіла - більше ніж музика!