У Кропивницькому стартує проєкт "Унікальні куточки України"

  • 14 лют. 2020 09:50
  • 932
    • Новина У Кропивницькому стартує проєкт «Унікальні куточки України» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сектор туризму міста Кропивницького запрошує місцевих фотографів взяти участь в соціальному арт-проекті #uniqueUA.  Про це йдеться на сторінці Сектора туризму міста Кропивницького
     
    Сектор туризму міста Кропивницького запрошує фотографів та всіх тих, хто безумовно любить Кропивницький і розміщає його життя в об'єктив, взяти участь в соціальному арт-проекті #uniqueUA ("Унікальні куточки України").
     
    Даний проект впроваджений компанією #BigMedia, яка відбирає кращі світлини унікальних куточків України та БЕЗКОШТОВНО друкує і розміщує їх на рекламних конструкціях в різних містах.
    Участь в соціальному арт-проекті ##uniqueUA дасть змогу заявити про місто Кропивницький як унікальний куточок в серці України та зацікавити жителів інших регіонів відвідати наше прекрасне місто!
     
    Хто бажає долучитися до участі в проекті, надсилайте лінк на Ваш ресурс зі світлинами на електронну адресу krop.tourism@gmail.com.
     
    Приймаються фото архітектурних будівель, об'єктів культури, скульптурних композицій, парків, пейзажів та інші фото, які відображають унікальність нашого міста.