Кормоагрегат, який випереджає час, є в Україні!

  • 13 лют. 2020 13:25
  • 2061
    • Новина Кормоагрегат, який випереджає час, є в Україні! Ранкове місто. Кропивницький

     

    Змінюйте менталітет. Думай як Європеєць і використовуй європейські технології в тваринництві. Ми успішно  працюємо більш як  в 8000  фермерських господарствах України і Європи.
     
    Пройшов ще один рік з використанням старих технологій в відгодівлі тварин в Україні. Європа та світ давно перейшли на нові технології відгодівлі тварин ферментованим кормом (ф.г.к.с.). А ми, як і наші вчені, сидимо на старих технологіях «сухого» та екструдованого годування, які дають  мінімальні прибутки. Вигадки деяких фермерів та вчених, що зволожені ферментовані корми це бруд та волога – це глибока помилка при сьогоднішніх технічних рішеннях.
     
    Європа відійшла від цієї думки, змінила менталітет і одержує  на ферментованих кормах високі прибутки, зменшення витрат, економію кормів, електроенергії, значно зменшує вихід гною у свиней до 44%, телят та ВРХ до 25%, який же це бруд? Крім того одержує екологічно чисте м’ясо  та покращує працю тваринників. Чого варті кормоагрегати серії АКГСМ «Мрія» - де залив воду, засипав зерно і одержав висококалорійні  ферментовані корми (ф.г.к.с.) для роздачі їх в годівниці, ось і всі витрати! На фермі нічого не міняй, просто установи кормоагрегат «Мрія» і одержуй прибуток!!! Окупність «Мрії» від 7 до 30 днів.
     
    Технологія відпрацьована, науково підтверджена інститутом «Landsudvalget  fom  Svine», Данія, Інститутом Свинарства, м.Полтава, Херсонським державним  аграрним університетом та видається з кормоагрегатом, в т.ч. раціони для різно-вікових груп, як для свиней, так  і для телят та ВРХ (30-40% ф.г.к.с. до грубих кормів).
     
    Використовуй та одержуй високі прибутки як в Європі, для цього зміни свій менталітет.
     
    Технологія використовується в Німеччині - 70%; Голландії, Франції -60%; Фінляндії, Ірландії -93%, інші до 50%,  і тільки в Україні до 10%, при високих прибутках і екологічній чистоті м’яса, особливо в малих та середніх господарствах.
     
    Крім того, за рахунок  кавітаційних процесів, що відбуваються в гідромлині, де утворюються парові кульки при t до 110-1200С, нейтралізуються вірусні захворювання, що гарантує  безпеку приготовленої ф.г.к.с., від АЧС та ін.. захворювань, значно зменшуючи основні витрати та збільшуючи прибуток майже вдвічі. Це вигідно в індивідуальних, малих та середніх фермерських господарствах. 
     
    За консультацією звертайтесь  до  виробника:
     
    Адреса прямого виробника кормоагрегатів АКГСМ «Мрія»:
    74900, Херсонська область,  м. Нова Каховка,
    вул. М. Букіна,52,т/ф (05549) 7-08-88; 7-08-01;  (050) 848-50-68, (098) 346-35-22
    e-mail: 8mriya@gmail.com,
    сайт: agrokorm.com.ua
    ЗИМОВІ ЗНИЖКИ-10%