Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на монтажника гіпсокартонних конструкцій

  • 13 лют. 2020 11:10
  • 949
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на монтажника гіпсокартонних конструкцій Ранкове місто. Кропивницький
     
    Якщо ви за покликанням творча людина і постійно перебуваєте у пошуку – здобувайте професію монтажника гіпсокартонних конструкцій!
     
    Ставши майстром з монтажу гіпсокартонних конструкцій ви навчитесь: створювати найвишуканіший інтер'єр будь-якого приміщення, змонтовувати віконну чи дверну арку, виконувати монтаж вишуканого дизайну підвісної стелі, облаштовувати стінні вітражі, виготовляти найрізноманітніші перегородки стін. Професія користується чималим попитом на ринку праці.
     
    Опанувати професію «Монтажник гіпсокартонних конструкцій» вам допоможе служба зайнятості.
    З 17 лютого на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання безробітних громадян цій професії. Навчання триватиме 6,5 міс.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості