Куди піти у Кропивницькому з 9-16 лютого? Афіша

  • 10 лют. 2020 08:55
  • 1758
    • Новина Куди піти у Кропивницькому з 9-16 лютого? Афіша Ранкове місто. Кропивницький
     
    Цей тиждень обіцяє бути романтичним і ніжним, тому що наближається День закоханих. Якщо ви ще не знаєте, куди піти зі своєю другою половинкою, ознайомтесь з афішею цікавих подій Кропивницького за версією «Первой Городской»
     
    Афіша 9-16 лютого
     
    Коли і де: 9 лютого у Кіровоградському українському академічному музикально-драматичному театрі імені М. Кропивницького
     
    Не знаєте куди піди у свій вихідний з дітьми? Вистава для сімейного перегляду «Русалонька» розкаже історію кохання, яка заполонить ваші серця. П’єса написана за мотивами легендарної казки Ганса Кристіана Андерсена «Русалонька». Трагічна історія юної Русалоньки, яка заради великого кохання до врятованого нею під час бурі Принца пожертвувала свій чарівний голос Морській Відьмі.
     
     
    Коли і де: 12 лютого о 18:00 у книгарні «Є»
     
    «Кохання — як і практично все  в житті — має безліч патернів: починаючи з кількості наших сексуальних партнерів протягом життя й завершуючи тим, як ми вибираємо, кому написати на сайті знайомств. Ці патерни зазнають викривлень, відхилень, поворотів і розвитку; так само як кохання, математика якраз і створена, щоб їх описувати. Математика, по суті, є вивченням патернів: прогнозування погоди, руху елементарних часток і планет, розростання міст. Жодне з цих явищ не є бездоганно впорядкованим чи легко прогнозованим. Я хочу запропонувати вам новий підхід до любові — найпопулярнішої теми протягом усієї історії людства, і математика нам у цьому допоможе». 
     
     
    Коли і де: 13 лютого у кінотеатрі "Портал"
     
    Літо 1999 року. Молода дівчина Джессіка тільки почала своє доросле життя та зовсім не знає, що їй чекати в майбутньому. У неї є якісь дрібні цілі, але великих планів поки немає. Як мінімум не було, поки дівчині не зустрівся красень на ім'я Денні. Неймовірна посмішка, приваблива зовнішність – немає в ньому чогось того, що не сподобалося би Джесіці. Так вона закохалася в нього по вуха майже з першого погляду. Хлопець працює моделлю та живе сьогоднішнім днем, не заглядаючи далеко в майбутнє. І йому також подобається Джессіка. Ця взаємна любов могла би стати вічною, якби їх не розлучав ВІЛ. У них не так багато часу, щоб витрачати його даремно. 
     
     
    Коли і де: 13 лютого у кінотеатрі «Портал»
     
    Кажуть, що існує острів, на якому можуть втілити в життя будь-яку Вашу найбільш божевільну фантазію. Кожна людина мріє потрапити до цього місця, і кільком хлопцям і дівчатам усе-таки пощастило там опинитися. Володіє цим, як він сам називає, "Островом фантазій" загадковий містер Рорк. Він може зробити все, що Ви забажаєте, тільки скажіть це. Цей острів знаходиться далеко від зовнішнього світу, на нього потрапляють тільки на літаку, так що ніхто не дізнається про Ваші найбільш приховані бажання. Ну і якщо щось піде не так, Вам також нікуди бігти. Що якщо господар острова разом зі своїми підопічними перетворюють мрії своїх постояльців у справжній кошмар? Гості острова вже сумніваються, що вони потрапили в це місце, щоб їхні бажання здійснилися... 
     
     
    Коли і де: 13 лютого о 16:00 в бібліотеці імені Д. Чижевського
     
    Напередодні найромантичнішого свята року відбудеться поетичний батл на тему романтики та кохання!
    Кожен охочий має можливість взяти участь у батлі! На учасників чекають: читання власної поезії на тему кохання; музичні етюди; експромти та книжкові інсталяції.
    Ведуча  – поетеса Ольга Юхименко-Могильда.
    Музичний супровід - гурт «Анатомія стихії» (Володимир Лобач, Олексій Іванов, Руслан Дороганіч).
    Початок заходу о 16.00 в обласній бібліотеці іме.Чижевського.
     
     
    Коли і де: 14 лютого о 18:00 в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті
     
    Друзі!!  Не знаєте куди піти зі своєю другою половинкою? Найкращий подарунок на День закоханих - похід у театр. Сучасний театр сатири святкує свій перший день народження і запрошує на прем'єру комедії "НЕ ВІР ОЧАМ СВОЇМ"!! Це буде перша прем’єра у цьому році, не пропустіть, бо вас чекає багато сюрпризів! 
     
     
    Коли і де: 14 лютого о 19:00 в ресторані «Апельсин»
     
    Закоханих чекають конкурси, майстер-класи з бачати, смачна їжа та багато чого іншого. 
    14 лютого - День закоханих. Ми впевнені, що кожна пара мріє провести цей день романтично, весело, смачно та з приємними сюрпризами!
    Така можливість є! Ресторан "Апельсин" запрошує відсвяткувати це свято в приємній атмосфері та зі смачною їжею!
    Цей вечір подарує закоханим парам романтику, прекрасний настрій і звичайно ж призи!
     
     
     
    Коли і де: 14 лютого о 19:00 в ресторані "Prima"
     
    Ресторан Prima у День закоханих, 14 лютого, запрошує провести вечір під стильну музику гурту Don Blues Band!
    А післі виступу - безкоштовна дискотека!
    Проведіть День Святого Валентина яскраво та незабутньо.
     
     
     
    «Бігануті і закохані»
    Коли і де: 15 лютого об 11:00 у Кіровоградській обласній філармонії
     
    Щастя забагато не буває! А знаєш, що спільного у бігуна та закоханої людини? І пробіжка, і закоханість наповнюють нас гормонами щастя. Реєструйся на забіг «Закохані та бігануті» і 15 лютого 2020 року отримай свою порцію. 
    Дистанція 4 км відкриває безліч можливостей: показати фантастичну швидкість і стати тріумфатором події, вперше спробувати свої сили на офіційному забігу або буденну ранкову пробіжку перетворити на фановий забіг у  дружній компанії. Ми підготували все: особливу медаль фінішера та подарунки переможцям, теплий чай, дружню компанію та чудову музику. 
    На тебе чекає особлива бігова романтика, приходь з родиною та друзями, не соромся заводити нові знайомства, всі разом поринемо в романтичну атмосферу свята. Заповнюй свій біговий календар новою подією у Кро! 
     
    Старт о 11:00, перед філармонією. Вартість участі - 100 грн. Реєстрація з медаллю до 1.02
     
    Коли і де: 15 лютого о 9:30, вулиця Героїв України
     
    Розважальна програма буде досить насиченою: кокнурси, розіграші, фотозона, анімаційна програма та частування солодощами. 
     
     
    Коли і де: 15 лютого об 11:00 в Кіровоградському академічному тетарі ляльок
    Маленьких кропивничан запрошують на виставу за мотивами твору Самуіла Маршака «Кицькин дім» – одна з кращих для першого знайомства найменших глядачів з театром.
    Глядачі будуть у захваті від кумедного, динамічного сюжету.
    Примхлива Кицька живе у шикарному будинку. Але трапляється халепа і пожежа знищує багатий дім.
    Безпритульна Кицька шукає допомоги у так званих "друзів" - Курки, Кози та Свині, але вони не пускають Кицьку навіть переночувати.
    І лише племінники Кицьки, злиденні кошенята, не відмовляють їй у притулку.
    У кінці вистави Кицька будує новий будинок разом зі своїми племінниками.
     
     
     
    Коли і де: 16 лютого в Кіровоградському українському академічному музикально-драматичному театрі імені М. Кропивницького
     
    Інсценізація заслуженого діяча мистецтв України Євгена Курмана.
     
    Захоплююча новорічна історія за твором Е. Гофмана.
    Вистава сповнена повнена магії і прекрасних перевтілень, а неймовірна атмосфера та декорації перенесуть глядачів у чарівний світ.
    Вистава підходить для перегляду всією родиною.
     
    Пригоди Лускунчика, протистояння добра і зла, вишукана музика та професійна гра акторів не залишать вас байдужими.
     
     
    Коли і де: 16 лютого у Кіровоградському українському академічному музикально-драматичному театрі імені М. Кропивницького
     
    Легендарний спектакль по знаменитому твору А. П. Чехова 16 лютого 2020 року у тетрі Кропивницького.
    Пристрасть і нерозсудливість? Або любов з першого погляду, з першого слова ...
    Ризикнути всім, заради самого справжнього, самого заповітного ...
    Всупереч всім правилам і сенсам ...