Кіровоградщина: до жителів Аджамки завітав американець (ФОТО)

  • 8 лют. 2020 13:07
  • 4002
    • Новина Кіровоградщина: до жителів Аджамки завітав американець (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 8 лютого, в аджамському Будинку Культури замість зустрічі з нардепом від “Слуги Народу” місцеві зібралися на громадське віче. Сюди завітав і американець Давід Пластер, який уже близько дванадцяти років живе в Україні.
     
    Про це повідомляє журналістка “Утреннего города”.
     
     
    Чоловік допомагає військовим і пенсіонерам. У Києві його називають “президентом Борщагівки”. Він говорить, що любить цю країну і бачить сенс у тому, щоб підтримувати старше покоління, поки сам молодий і має на це сили:
     
    — У це село я приїхав не тому, що тут бабушка Люба чи Шарік. Я хочу стати за кожною бабушкою Любою у селах України. Цей депутат від партії “Слуга народу”, проте чомусь не відповідає цій назві. Нехай депутати спробують прожити на такі пенсії. Я — американець і для мене така ситуація не є нормальною. Взагалі неприпустимо, щоб було таке ставлення до пенсіонерів в Україні. Мало іноземців живуть там, де живу я. Кожну бабусю у своєму будинку знаю на ім’я і вважаю, про них потрібно дбати. Бо коли ми з вами будемо в їхньому віці, хто допоможе нам? 
     
    Нагадаємо, народний депутат Євгеній Брагар, який під час прямого ефіру порадив пенсіонерці продати собаку, проігнорував зустріч із жителями Аджамки та припинив виходити на зв’язок.
     
    Летиція Курята