Кіровоградщина: Обіцяти не значить приїхати — замість зустрічі з нардепом жителі Аджамки зібралися на віче (ФОТО, ВІДЕО)

  • 8 лют. 2020 13:01
  • 2290
  •  
    Сьогодні, 8 лютого, депутат від “Слуги народу” Євгеній Брагар мав приїхати на зустріч із жителями села Аджамка, проте не з’явився. Люди влаштували народні збори, щоб обговорити цю та інші ситуації, які їх хвилюють. 
     
    Про це повідомляє журналістка “Утреннего города”.
     
     
    Нагадаємо, 31 січня у прямому ефірі “112 каналу” депутат  від "Слуги народу" Євгеній Брагар запропонував пенсіонерці Любов Колючій продати “елітну” собаку, якщо вона є, щоб заплатити за газ. Ця фраза викликала в українців негативні емоції, а соцмережами і досі поширюють фотожаби. Натомість, щоб пояснити ситуацію, сільська голова Аджамки Тетяна Зайченко запросила пана Євгена на відкритий діалог із громадою, на що він погодився.
     
    — Він сам запропонував у суботу десяту годину. Завчасно попередили поліцію про масових захід, журналістів й односельчан. Він втретє у переписці підтвердив свою присутність і сказав, що перед зустрічю зателефонує. Проте вже сьогодні зранку він не бере слухавку, — розповіла Тетяна Зайченко. 
     
    Попри свою обіцянку нардеп так і не з’явився о 10 ранку у місцевому Будинку Культури та не вийшов на зв’язок. Громада вирішила провести зібрання, щоб обговорити нагальні проблеми. На заплановану зустріч із нардепом, окрім мешканці села, завітали громадський діяч і волонтер американець Давід Пластер, депутат міської ради Олег Краснокутський, журналісти, а також люди із сусідніх сіл та міст. Очільниця села звернулася до людей із проханням знайти документи-підтвердження, що газові труби мешканці проводили до осель за свій кошт. Це допоможе направити звернення до парламенту.
     
    Летиція Курата