Прикра помилка чи недбальство: У Кропивницькому сім’я ховає матір вдруге

  • 6 лют. 2020 16:00
  • 2241
    • Новина Прикра помилка чи недбальство: У Кропивницькому сім’я ховає матір вдруге Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як стало відомо журналістам Утреннего города з власних джерел, у вівторок, 4 лютого, сім’я поховала свою 69-річну матір, яка протягом останніх трьох місяців сильно хворіла. Як розповідає одна із доньок, яка доглядала за матір’ю, вона запідозрила, що у труні лежить інша людина, та обличчя померлої було накрито вуаллю. Працівники приватної фірми з ритуальних послуг запевнили родичку у тому, що не треба торкати вуаль.
     
    Все ж небіжчицю поховали на Масляніківському цвинтарі.
     
    На другий день, у середу, інша сім’я отримала у морзі тіло померлої пенсіонерки для поховання. Син померлої теж не впізнав у небіжчиці свою матір, тому він настояв на тому, щоб точно переконатися у особі цієї жінки. Як виявилось - дійсно: померлих бабусь переплутали у морзі.
     
    Тіло першої пенсіонерки, яку поховали під чужим ім’ям, планують ексгумувати. А саме сьогодні проходять похорони іншої небіжчиці, з якою родичі прощаються вже вдруге.   
     
    Пресслужба прокуратури Кіровоградської області надала сьогодні інформацію з приводу цієї ситуації. 
     
    Через недбалість службовців кропивницького моргу переплутли тіла померлих жінок.
     
    Кіровоградська місцева прокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом неналежного виконання працівниками моргу та ритуальної служби своїх професійних обов’язків (ч. 1 ст. 367 КК України), у результаті чого родичам було видано для поховання труп інших людей.
     
    Розпочато досудове розслідування.