Новий сервіс для роботодавців - особистий консультант

  • 5 лют. 2020 11:30
  • 633
    • Новина Новий сервіс для роботодавців - особистий консультант Ранкове місто. Кропивницький

     

     

    Якщо роботодавець має потребу в кадрах, вирішити її можливо шляхом звернення до державної служби зайнятості. Взаємодіятимуть з працівниками кадрових служб особисті консультанти роботодавців («інститут» таких консультантів запроваджено в роботу центрів зайнятості (далі - ЦЗ) з початку поточного року).

    Для добору працівників будуть: детально з'ясовані вимоги роботодавця до претендентів на роботу, у тому числі для здійснення добору з використанням елементів рекрутингу; проаналізовані професійно-кваліфікаційні характеристики шукачів роботи, зареєстрованих у ЦЗ, та внесені ним пропозиції щодо працевлаштування; здійснені заходи щодо профвідбору претендентів за допомогою профдіагностичних методик; організовані ярмарки та міні-ярмарки вакансій; організовані співбесіди з шукачами роботи, у тому числі в он-лайн режимі.

    Інформація про вакансію може бути розміщена на сторінці обласного ЦЗ у соціальній мережі Facebook (працівників кадрових служб запрошуємо приєднатись до цієї сторінки та отримувати інформацію у рубриці «Електронний кадровий клуб»).

    Консультації з питань добору працівників є можливість отримати у центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості.

    Обласний центр зайнятості