Жителі Кропивницького відгукнулись на заклик допомогти безпритульним тваринам (ВІДЕО)

  • 4 лют. 2020 19:14
  • 1649
  •  
    У Кропивницькому містяни, які роблять покупки у "Файно маркеті", дружньо відгукнулись на благодійну ініціативу "Дай Лапу" і придбали для тварин-безхатченків продукти.  
     
    На минулому тижні місцева мережа супермаркетів "Файно маркет" оголосила про ініціативу під назвою - "Дай Лапу", мета якої - збір кормів та круп для безхатніх тварин, які перебувають у притулках нашого міста. Організатори акції звернулись до містян з проханням придбати корм і крупи для котів та собак. Надалі "Файно маркет" обіцяє передати зібраний провіант до громадських організацій "Бім" та "Щасливий пес".
     
    І ось вже на минулих вихідних вихованці притулку «Щасливий пес» отримали першу частину з кормом, крупами, паштетами та консервами, зібраними з допомогою кропивничан лише в декількох магазинах «Файно Маркет».
     
    Безпритульним тваринам зібрали біля 200 кг кормів, але збір триває, і на наступному тижні корм відправлять до Організації з захисту тварин «Бім».
     
    На разі в притулку «Щасливий пес» перебуває близько 180 тварин, їхня кількість постійно змінюється, тому питання харчування тварин завжди актуально.
     
    Будь-яка людина може відвідати притулок, надати посильну допомогу і отримати заряд позитивних емоцій від спілкування з милими ласкавими собаками і кошенятами. Адже кожен песик чи котик чекає ласки і турботи від людини. 
     
    Дякуємо за Ваші відкритті, добрі серця, що так активно підтримали ініціативу.
    Робити добрі справи набагато легше, якщо робити їх разом!