Кропивницький: Як почувається робітник, який зірвався з багатоповерхівки

  • 29 січ. 2020 12:10
  • 1182
    • Новина Кропивницький: Як почувається робітник, який зірвався з багатоповерхівки Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому з даху дев’ятиповерхівки, де розташовані Ленінський та адміністративний суди, впав чоловік. Про це пише Суспільне UA
     
    За словами головної лікарки обласної лікарні Лариси Андрєєвої, чоловіка прооперували.
     
    Чоловік впав з будівлі територіального управління державної судової адміністрації України. За словами начальниці відділу управління Маргарити Криворотенко, відповідальності за падіння працівника вони не несуть: ”Минулого року ремонтували покрівлю даху, його повністю зробили наприкінці 2019, роботи завершили. Сьогодні, зі слів директора підрядної організації, вони забирали обладнання, яким виконували роботи”.
     
    Слідчий Кропивницького відділу поліції Максим Берестовенко розповів, що підозрюваних у травмуванні чоловіка, поки, не мають: ”Це порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Винним загрожує обмеження волі до трьох років, позбавлення волі або позбавлення права займатися певною діяльністю до трьох років. Однак, якщо медиками буде встановлено інший ступінь тяжкості, дане правопорушення може кваліфікуватися за другою частиною статті, яка включає в себе позбавлення волі до восьми років”.
     
    За словами головної лікарки обласної лікарні Лариси Андреєвої, чоловіка прооперували:
     
    - Пацієнта вивезли з операційної. Він – в медикаментозному сні, підключили апаратне дихання, стан тяжкий. У нього травматичний шок, закрита травма грудної клітини, травма легень, пневмоторакс, закрита травма живота, перелом шостого і сьомого ребер зліва. Йому видалили селезінку, бо був розрив селезінки. Поки пацієнт знаходиться в реанімації.