У кропивницького продавця «з асфальту» відібрали яблука

  • 29 січ. 2020 11:08
  • 759
    • Новина У кропивницького продавця «з асфальту» відібрали яблука Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 28 січня, на виконання доручення міського голови Кропивницького Андрія Райковича та відповідно до статті 160 ч. 1 Кодекса України про адміністративні правопорушення “Торгівля з рук у невстановлених місцях”, у підприємливого містянина вилучили яблука, які він продавав на тротуарі безпосередньо біля проїжджої частини дороги.
     
    Про це пише сайт міської ради.
     
     
    Вилучення відбувалося за участі представників управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради, патрульної поліції, інспекторів спеціалізованої інспекції та дільничних.
     
    - Громадянина неодноразово попереджували про незаконність торгівлі з рук у невстановленому місці. Оскільки чоловік не реагує на попередження інспекторів спецінспекції, його товар підлягає вилученню з подальшою передачею справи до суду, - відзначив начальник управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Сергій Горбовський. - Товар буде зважено та опечатано, після чого ми передамо його на зберігання до комунального підприємства “Ринок Шахтарський”.
     
    За словами Сергія Горбовського, яблука зберігатимуться у приміщенні ринку до рішення суду. Всього було вилучено чотири ящика товару загальною вагою 80 кг 940 гр.