Кіровоградщина: Біг-Бен "оселився" у Центрі дитячої творчості у Бобринці (ВІДЕО)

  • 28 січ. 2020 19:09
  • 1730
    • Новина Кіровоградщина: Біг-Бен «оселився» у Центрі дитячої творчості у Бобринці (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Викладачка зображує на стінах бобринецького Центру дитячої творчості Архітектурні пам’ятки Лондона, про це пише UA:Суспільне
     
     
    Архітектурні пам’ятки столиці Англії Лондона зображує на стінах бобринецького Центру дитячої та юнацької творчості його викладачка Надія Кобзар. За місяць на стінах в класі англійської мови з’явились Букінгемський палац, Тауерський міст і годинник Біг-Бен.
     
    Для малюнків Надія Кобзар використовує водоемульсійну фарбу чорного, коричневого та сірого кольорів. Каже: вони підкреслюють старовину будівель, які зображує.
     
    "Колись ми готували шкільну газету, ці дивовижні споруди мене здивували. Мабуть, через це вони з’явилися на цих стінах, з мого дитинства".
     
    Найдовше розмальовувала стіну довжиною шість метрів, висотою - чотири.
     
    - Важко було виконувати саме цей малюнок, тому що багато вікон, шпилів на дахах будівель. Десь біля тижня, щоденно, зранку аж до вечора. Для того, щоб не порушити правила перспективи, зберегти пропорції і правильно нанести контури, використовувала проектор. Це мені дуже допомогло. Іноді використовую не тільки пензлик, а й просто пальці, тому що вони відчувають те місце, де треба розтушувати, або зробити так, щоб фарба розпливлась.
     
    У центрі дитячої та юнацької творчості десять кабінетів для занять. Їхні стіни та коридор Надія Кобзар планує розмалювати до вересня цього року.