Територію біля кінотеатру «Зоряний» осучаснить соціально відповідальний бізнес

  • 28 січ. 2020 11:12
  • 2628
    • Новина Територію біля кінотеатру «Зоряний» осучаснить соціально відповідальний бізнес Ранкове місто. Кропивницький

     

    Звернувшись до керівництва мережі супермаркетів «МаркетОПТ», ГО «Перспектива міста»  отримала гарантії збереження усіх зелених насаджень біля будівлі колишнього кінотеатру «Зоряний» у Кропивницькому. Про це повідомляється на сторінці громадської організації у Facebook.

    «Дерева біля кінотеатру «Зоряний» залишаться цілими! ГО «Перспектива міста» звернулася до керівництва мережі супермаркетів «МаркетОПТ» і отримала гарантії збереження усіх зелених насаджень біля будівлі. Протягом останніх років нашою громадською організацією було висаджено сотні дерев по всьому місту в рамках щорічних суботників і екологічних проектів «Нове дерево», «Екопатруль», тощо», - повідомляють в ГО.

    Крім того, керівництво мережі супермаркетів запевнило, що цілим також залишиться люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі», який був створений на грант Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова.

    «Дійсно, до нас надійшло кілька звернень від громадської організації «Перспектива міста» , і ми запевняємо, що жодне зелене насадження не постраждає в рамках робіт з реконструкції будівлі колишнього кінотеатру «Зоряний»», - прокоментувала керуюча в «МаркетОПТ» Марина Марченко.