Роботодавці Кіровоградщини потребують менеджерів

  • 24 січ. 2020 11:35
  • 748
    • Новина Роботодавці Кіровоградщини потребують менеджерів Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у менеджерах (управителях). 
    Роботодавці області потребують 41 працівника за професіями менеджера (управителя), менеджера (управителя) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами, менеджера (управителя) з персоналу, менеджер (управитель) з питань регіонального розвитку, менеджер (управитель) із збуту, менеджер (управитель) із страхування, менеджер (управитель) систем якості. 
     
    Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4 723 грн) до 13 665 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до працівника, стажу роботи, специфікою роботи підприємства та навичками претендента на посаду у роботі з різними програмами обліку.
    Актуальними є вакансії для менеджерів (управителів) у Кропивницькому (45 вакансій), Олександрійському (2 вакансії), Світловодському (2 вакансії) та Голованівському (1 вакансія) районах Кіровоградської області.
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ інформаційної роботи 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості