Футбол та баскетбол Кіровоградщини: стали відомі найближчі суперники

  • 24 січ. 2020 19:05
  • 2191
    • Новина Футбол та баскетбол Кіровоградщини: стали відомі найближчі суперники Ранкове місто. Кропивницький
     
    Відпочинок у гравців «Олександрії» закінчився 14 лютого, коли хлопці вилетіли на зимові збори до Туреччини, де незабаром й зіграють матчі задля підготовки до другої половини УПЛ сезону 2019/2020.
     
    Перед другою частиною сезону олександрійці проведуть п’ять матчів. Перші три гри пройдуть з болгарськими клубами: 18 січня «Олександрія» обіграла команду Ботев з Пловдиву з рахунком 4:0, 19 січня із Славією із Софії, а 21-го з Черно Море з Варни. 24 січня вони зустрінуться з «Македонія Гьорче Петров», а 26 січня зіграють проти вірменського Пюніка.
     
    Нагадаємо, що на зимову перерву в УПЛ команда Шарана пішла на п’ятому місці у турнірній таблиці, маючи в запасі 33 очки. Від другого місця їх відділяє три очки.
    Керівництво «Інгульця» з Петрового також проведе зимові збори в Туреччині (Аланія), куди команда вилетить 13 лютого.
     
    Перший збір у Туреччині триватиме з 13 по 26 лютого. На цей момент поки що керівництво команди запланувало два спаринги. 18 лютого «Інгулець» зіграє з польським клубом «Відзев Лодзь», який колись був суперником одеського «Чорноморця» у єврокубках, а вже 20 лютого суперником «Інгульця» стане ще один представник Польщі футбольний клуб «Медзь», за який зовсім нещодавно грав добре відомий українському вболівальнику хорватський легіонер Младен Бартулович.
     
    А от баскетбольний клуб «ЗОЛОТОЙ ВЕК» проведе свої перші матчі другого кола регулярного чемпіонату в Першій лізі тільки в лютому.  Кропивничани прийматимуть у себе БК «БІПА» (Одеса) 10-11 лютого, а упродовж ще двох тижнів вони зіграють із «Вінницькими зубрами» та «Авто-Плаза» (Херсон).
     
    –  Команда вже вийшла з відпустки і готується до другої частини сезону. Завдання для наших гравців залишаються незмінними – боротися за перемогу в кожному матчі. Ми хочемо якомога частіше тішити наших уболівальників і президента Сергія Сухого змістовною, яскравою грою і, звісно, перемогами, – наголосив головний тренер команди Андрій Бабенко.
     
    Нік Шендеровський