Кропивничани влаштували флешмоб до Дня Соборності України (ФОТО. ВІДЕО)

  • 22 січ. 2020 18:23
  • 1406
  •  

    Сьогодні, 22 січня, відбувся флешмоб "З Україною в серці" біля міської ради Кропивницького.

     
    Про це повідомляють журналістки "Утреннего города".
     
    У День Соборності України жителі Кропивницького зібралися на площі, щоб відзначити це свято. Молодь міста утворила живий Герб України та виконала Державний Гімн.
     
    - Захід дуже важливий для всіх громадян України. Цей день свідчить про нашу незалежність, автентичність, ідентичність тощо. Ми відчуваємо себе нацією, особливо, коли в Україні відбуваються такі події. Незалежно від того, що нашу країну намагаються розірвати, - не забуваємо, що ми - єдині. Ми мислимо однією думкою, що живемо на своїй землі. Це наша держава, - каже Ольга Варіченко - інспектор патрульної поліції управління зв'язків із громадскістю.
     
    На захід зібралися студенти вищих навчальних закладів, волонтери, заклади громадської організації, працівники патрульної поліції, представники Міської ради міста Кропивницького та мешканці міста.
     
    - Сьогодні з нами наші друзі з Третього полку, волонтери і студенти. Я думаю, сьогодні близько ста осіб нас підтримали. Дякуємо, що міський голова - Андрій Райкович підтримав нашу ідею влаштувати акцію для молоді, - зазначає Катерина Черкаська - заступниця начальника управління молоді та спорту.
     
    У кінці заходу кропивничани зробили загальне фото із Державними Прапорами України.
     
    Текст: Христина Ковалевська
    Фото та відео: Летиція Курята